we zijn verhuisd naar joliette.be

26 augustus 2009

Mini tips: Back to School/Work! 2/7

Dinsdag vatten we de koe weer eens bij de horens, maar we willen toch niet dat we dat met handschoentjes moeten doen omdat onze nageltjes en handen er niet uitzien, ofwel?
Oké, we beginnen eraan.
 1. We vijlen onze nagels ( als je ze rond vijlt, zullen ze sneller groeien) met een 4 stappen vijl ( moet niet, maar is aan te raden)

 2. We brengen een base coat aan op onze nagels, en laten die drogen

 3. We kiezen een kleurtje (als je vaak wisselt van kleur raad ik rood niet aan, dat gaat er zeer moeilijk af)

 4. We brengen de kleur aan

 5. We laten het laagje drogen (als het nodig is dan herhaal je stap 4 nog een keer, tot de je de kleur hebt die je wilt)

 6. We brengen nu een top coat aan, en laten die drogen

 7. Nu onze nagels droog zijn, brengen we een handcrème aan, mijn aanraders : de handcrèmes van Rituals (Voor de Belgische meisjes : ze hebben filialen in alle grote steden - Voor de Nederlandse meisjes : ze hebben filialen in de meeste V&D's)
En voila, weg met die handschoentjes, jullie hebben nu droomhandjes! zo, dat was mijn tweede mini-tip. Vergeet Joliette morgen niet te bezoeken voor de derde.

3 opmerkingen:

 1. En heb je ook een aanrader voor de 4 stappen-vijl?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wel, ik heb er van H&M. Die is echt geweldig! Maar ik weet niet ofdat ze die nog verkopen. Dus als je die niet vind is essence ook wel oké ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja , ik vind die van H&M ook gewéldig. Niet te grof , gaat lang mee (die van Bourjois kan je je nagels echt maar 4x mee vijlen en dan s al het 'zand' er al af) en is cheapo =D

  Verkopen ze vast nog - alleen in een ander kleurtje ofzo. Heb er al vier verschillende gehad !

  BeantwoordenVerwijderen