we zijn verhuisd naar joliette.be

28 april 2009

Candy Kisses Natural Lip Balm


Jawel , ook ik ben zo iemand die vijftien verschillende lipbalsems in alle mogelijke zakken en tassen heb zitten. Ik heb er altijd eentje bij de hand , maar heb zo wel mijn favorietjes. Eén van die favorietjes was al een paar weken een tinnetje Candy Kisses in de smaak French Vanilla. Oh , wat een geweldig smaakje! Zo zacht en zoet (maar niet té , mind you) en het houdt mijn lippen lekker zacht. Leuk extraatje : het beschermt je lippen tegen de zon. 
Een perfecte balsem , quoi. En bekijk de verpakking eens. Serieus , hoe schattig kan een balsem zijn ?

Omdat ik zo verslingerd ben aan mijn tinnetje kon ik het niet laten om er ook een tweede te kopen , nog voor het eerste op was ... Ja , ik weet het. Maar er zijn zoveel yummy smaakjes ! Plus : de balsems verschillen ook qua structuur en kleur. De French Vanilla is romiger terwijl de Sensual Strawberry vetter is. Mijn zus heeft een bubbelgum smaak en die is dan weer stroperiger. 

Genoeg variëteiten dus om jezelf wijs te maken dat je ze echt allemaal nodig hebt. Kan je lekker kiezen.

De Candy Kisses Natural Lip Balm is te koop bij de meeste filialen van Essenza. Ik haalde die van mij natuurlijk in die in het Grand Bazar Shopping Center bij de Groenplaats in Antwerpen ! =)

2 opmerkingen:

  1. Hmmm, als je labello merekend is 15 in mijn geval nog lichtjes uitgedrukt :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hihi. Een meisje kan nooit genoeg lippenbalsems hebben ... Of tassen.

    BeantwoordenVerwijderen