we zijn verhuisd naar joliette.be

29 april 2009

Review : Too Faced The Bronzed & The Beautiful


/ 5


Prijs : rond € 35

Verkrijgbaar : bij Sephora (ik heb die van mij gehaald in Breda)


Wat belooft het ?

"Join the bronzing revolution and get your "glow" on with Too Faced's collection of best selling bronzers! A couture collection containing "Snow Bunny" , a skin perfecting winter bronzer, "Sun Bunny", the cult favorite medium bronze and 'Pink Leopard', illuminating tropical tan. You don't have to jet off to the Caribbean or some tropical retreat to get that perfect tan , just get Too Faced !"


Wat doet het ?

look :

- verpakking :

De alom bekende Too Faced Pin-up bunnies zijn ook aanwezig op deze verpakking ... natuurlijk! De ongeopende verpakking is lekker kitchy en op-en-top girly met een beetje een edge door de pin-ups. Mooi.


Als je het doosje open doet , ontdek je het kartonnen strand (inclusief schelpjes en aangespoelde zeesterren) met in het midden ervan de drie mooie pannetjes met bronzer. Ook leuk (en handig) : de namen staan eronder.
 


- de applicator : 

In het palette zit ook een extraatje : de flatbuki brush. Zooooo'n schattige kwast! En zacht ... Ah , liefde! Hij brengt de bronzer lekker aan , maar ik gebruik hem ook af en toe voor blush of highlighter. Hij is écht geweldig. - de kleur : 


(snow bunny , sun bunny , pink leopard)


feel :

- aanbrengen :

De kwast die erbij zit is perfect om de bronzer aan te brengen , maar je kan natuurlijk ook je oude vertrouwde platte kwast gebruiken. In ieder geval : je hebt maar weinig nodig van de bronzers om jezelf een heel gebruinde huid te geven. 

Het poeder is zacht , érg makkelijk te blenden , en je voelt het helemaal niet zitten. 


- resultaat :

Je hebt drie keuzes : een licht , medium , of heavy gebruinde huid. Het effect is in alle drie de gevallen alsof ik met photoshop heb zitten spelen. Ik had een beetje geëxperimenteerd met het palette en moest iets afleveren bij mijn grootmoeder. Toen ze me zag zei ze me meteen dat ik er zo goed uitzag. "Zo bruin! Kind , waar heb jij gezeten ?"conclusie : Goedgekeurd door de bomma en mij. Een echte aanrader! 

5 opmerkingen:

 1. wauwie alleen voor de verpakking+kwast zou je 'm al kopen. ik vind hem alleen iets te duur. de kleuren zijn ook mooi.
  btw; i like your blog&lay-out!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankjewel , hoor <3

  Ja , het is natuurlijk wel eventjes wat geld. Langs de andere kant : komt op € 11,5 per bronzer en je krijgt er een kwast bij ... Vond het wel een deal ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die box is zooo mooi. Dat strand alleen al :P, krijg je helemaal zin in de zomer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha , ja ... Starnd én een kleurtje ... veel beter kan een bronzer niet worden ^_-

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oh ik wou hem ook zo graag maar vond hem net iets te duur :-)

  BeantwoordenVerwijderen