we zijn verhuisd naar joliette.be

23 april 2009

Wet n Wild : de beste en slechtste producten

Wet n Wild vind je o.a. bij Di en is echt spotgoedkoop. Voor een aantal euro's kan je al een volledige look samenstellen. Over het algemeen is iedereen best wel lyrisch over de producten , maar er zijn ook mindere producten bij ...

Total Beauty , een Amerikaanse review site , heeft de recensies gelezen van Wet n Wild producten en zo de beste en slechtste producten van het merk een keer op een lijstje gezet. Dat wilde ik natuurlijk even delen met jullie ! Voor het volledige verhaal moet je maar even naar Total Beauty , maar hier is een korte samenvatting :

afgeraden :
- MegaColors Lipstick (gemiddeld cijfer : 6,4) omdat ze helemaal niet lang blijven en niet fijn zouden aanvoelen.
- Nail Color (gem. 6) omdat ze helemaal geen mooie finish zouden hebben , ze zouden moeilijk aanbrengen en in strepen trekken.
- MegaBrilliance Lip Gloss (gem. 4,6) omdat de gloss helemaal niet lang zou blijven zitten en je moet blijven smeren.

aangeraden : 
- Silk Finish Blush Compact (gem. 8,6) omdat het vergelijkbaar zou zijn met de blush van dure merken. De pigmentatie zou geweldig zijn en bovendien zou het heel de dag goed blijven zitten.
- MegaEyes Eyeshadow Trios (gem. 8,7) ook omdat ze van een duurder merk zouden kunnen zijn , terwijl je een klein prijsje betaald. Het poeder zou gemakkelijk aanbrengen en heel de dag blijven zitten. 
De kleine glitter die erin zit zou subtiel genoeg zijn om ermee naar je werk te gaan. 
- Glassy Lipgloss Gel (gem. 8,9) omdat het de meest sparkly en shiny gloss is die er zou zijn. Het zou erg lang blijven zitten en helemaal niet kleven. Gekozen door Oprah als 'shiniest lipgloss' !
- Crème Lip Liner Pencil (gem. 8,9) omdat het goedkoop is en lang blijft zitten. De kleur Brandywine (666 - wat een nummer , trouwens!) zou een universeel flatterende kleur zijn. 
- Rock Solid Nail Laquer (gem. 9,4) omdat het een mooie kleur heeft , mooi aanbreng én bovendien nog eens lang houdt zonder te gaan chippen. 
- Wild Shine Clear Nail Protector (gem. 9,4) omdat het z'n werk prima doet , een grote verpakking heeft een goedkoop is. 
- Wild Shine Base Coat (gem. 9,7) om dezelfde redenen. 
- MegaShimmer Body Powder (gem. 9,7) omdat multifunctioneel is en je een grote hoeveelheid krijgt voor die prijs.
Ik weet niet wat jullie , maar ik wil nu wel een aantal productjes uitproberen ... ik had al een oogschaduwpalletje van het merk , maar wil nu zeker ook die Glassy Gloss Lipgel ! 
De Mega Shimmer Dust is ook interessant , want je kan hem als oogschaduw aanbrengen , mengen met lipbalsem , bodylotion , haargel , ... Leuk om wat mee te experimenteren !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten