we zijn verhuisd naar joliette.be

11 mei 2009

Mini-tip

(foto van deze site)


Citroensap maakt je nagels weer wit , olijfolie maakt ze sterker. Dus maakt een cocktail van de twee en behandel je nagels hiermee om ze witter & sterker te maken. Helemaal niet duur , ecologisch verantwoord en werkt fijn ! 

Als je geen aangesneden citroenen hebt kan je ook van dat citroenspul uit een pakje gebruiken , maar van échte , vérse citroenen werkt het best. Dit is trouwens ook veel beter voor het milieu ! 


4 opmerkingen:

 1. Ah handige tip! Wanneer ik mijn nagellak eraf haal, merk ik dat mijn nagels soms wat gelig geworden zijn (vooral bij donkere kleuren nagellak). Zal het zeker eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. handig. ik kende de tip al, maar is handig nog eens eraan herinnerd te worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. LolitaLempicka30 mei 2009 om 17:53

  Maar citroen is juist zuur, dus tast aan...het maakt idd wel wit maar ik denk juist dat het de nagels brozer maakt wegens het zure wat er in zit! Dus de olijfolie en de citroen zouden elkaar gewoon tegenwerken denk ik

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goh , ik denk niet dat het je nagels heel erg gaat verzwakken , hoor. Het is wel een zuur , maar best mild. Je nagels worden vooral zwakker omdat ze uitdrogen of omdat de laagjes/vezels niet dicht genoeg op elkaar zitten.

  De twee spreken elkaar wel wat tegen , omdat citroen erg ontvettend is. Maar als je genoeg olijfolie gebruikt , kan die citroen daar natuurlijk niet tegenop.

  Ze werken elkaar dus wel wat tegen , maar je hebt er in ieder geval wél effect van hoor. Ik behandel mijn nagels regelmatig zo =)

  BeantwoordenVerwijderen