we zijn verhuisd naar joliette.be

29 mei 2009

Review : Biocura , Aqua-Dépôt


/ 5


prijs : rond de €2 

verkrijgbaar : Aldi supermarkten



Wat belooft het ?

verpakking : " Met zeewatermineralen en UV-bescherming.

Het Aqua-complex hydrateert , ontspant en verfrist de huid. Het zorg-complex met provitamine B5 en vitamine F maakt de huid zacht en soepel. UVA/UVB filters beschermen de huid tegen schadelijke invloeden van het zonlicht. De huid wordt door de verzorgende , werkzame bestanddelen zoals provitamine B5 , vitamine E en zeewatermineralen zacht en soepel. Een Aqua-complex dringt diep door in de huid , geeft merkbare ontspanning en maakt de huid fris en zacht. 

Gebruik : Naar behoefte dagelijks meermaals op het gereinigde gezicht , hals en decolleté aanbrengen en zacht inmasseren. Ook ideaal als make-up basis. "


Wat doet het ?


look :

- verpakking : De verpakking is goedkoop. Het ziet er uit als iets wat mijn grootmoeder (die steevast alles op de markt koopt) zou gebruiken. Het etiket zit vol met blazen (het is er niet echt goed op gekleefd) en dat geeft het potje een beetje een brollerig zicht. De grote plastiek dop had ook eleganter gekund maar kom , het had ook allemaal nog erger kunnen zijn. Dit is tenslotte een crème 'van den Aldi' ( wij Antwerpenaren gebruiken deze uitspraak voor alles wat we rommel vinden. Als onze computer het niet goed doet , is het een computer 'van den Aldi'. Is het wc-papier een beetje dun , dan is het wc-papier 'van den Aldi'. Voila , bij deze weer uw culturele kennis verbreed ! ) 


- geur : Nini - mijn zus - vind het naar bellenblaas ruiken. Het ruikt inderdaad best fris en een béétje zeeperig , maar het ruikt dan weer niet naar afwasmiddel ofzo. Dus bellenblaas vind ik wat overdreven , maar ik kan het er ook wel wat in herkennen. Ik vind het een fijne geur : fris & licht.


- consistentie : De crème is erg vloeibaar. Ik zou het eerder een lotion noemen en ik een tube verkopen , hihi. 



feel : 

- gebruik : Als je de crème uit het potje haalt is ze nog min of meer een beetje dik , maar als je ze op je huid smeert wordt het bijna water. Ze smeert erg gemakkelijk uit en dringt goed in , maar heeft wat tijd nodig (5 minuutjes). 

- resultaat : Een heerlijk zachte huid. Ik gebruik deze crème nu al een week - oorspronkelijk om deze review te kunnen schrijven , maar nu smeer ik de crème ook echt graag ! Met dit goede weer is het fijn om een lichte maar toch goed hydraterende crème te gebruiken. Na ze een week te hebben gebruikt heb ik géén pukkels , géén plekjes of vlekjes , een hele zachte huid , en ... ik heb het idee dat mijn porieën minder groot zijn. Kan dat wel ? Mischien ligt het ergens anders aan ... In ieder geval : mij huid ziet er goed uit & voelt ook goed. Leuk ! 


Conclusie : Voor zijn prijs een zalige crème , een echte aanrader voor dames op een (strikt) budget ! 



7 opmerkingen:

  1. Hey!

    Bedankt voor de review :) ik had al eens gelezen dat de dagcrèmes van Aldi best meevielen maar k vind het toch fijn als ik dat 'persoonlijk' van iemand kan lezen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zou je het aanraden voor iemand met een droge huid? 2 euro is echt wel een koopje!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @ Maaike : Hihi , graag gedaan ;D

    @ Becky : Ik heb zelf ook een behoorlijk droge huid. Genoeg smeren , en dan doet 'ie echt zijn werk wel. Ik gebruik erna soms minerale poederfoundation en zelfs dan is mijn huid nog gehydrateerd. Zeker het proberen waard , zou ik zo zeggen =)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dit is echt een super merk BIOCURA staat heel erg goed bekend in USA dacht ik.

    Heb zelf de reinigingsmelk en de tonic etc gebruikt ik wil niks anders meer ze werken beter als andere huismerken die ik ooit heb gebruikt!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. LolitaLempicka30 mei 2009 om 17:19

    Deze creme heb ik ook. Ik heb geen speciaal resultaat van die creme. (dat mn huid er beter door is geworden of zo) en ik vind het zeker ook niet waterig, het trekt snel in bij mij. Dus het zal wel per huid verschillen denk ik, de werking. Denk ook dat het vooral ligt aan je voeding en levensstijl en niet per se aan een potje creme , of al dan niet je huid mooi is.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. LolitaLempicka30 mei 2009 om 17:21

    en btw, heet je zus Nini? haha, dat is mijn nickname....Wist niet dat dat een echte naam is :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. vorig jaar is biocura's dagcrème uitgeroepen tot een van de betere op de markt zelfs boven de duurdere merken uit! misschien het proberen waard ;-)

    BeantwoordenVerwijderen