we zijn verhuisd naar joliette.be

3 mei 2009

Review : H&M , Aloha Lagoon oogschaduw palette


Ik was aan het shoppen in H&M voor leuke zomerse outfitjes , toen ik de accessoire-stand passeerde. Ik ♥ accessoires - wie niet - en snuffelde wat rond. Zo ontdekte ik dat H&M een nieuwe Hello Kitty collectie heeft met een tropisch toetsje. Ik zag dit palette en moest het gewoon meenemen ... Natuurlijk is H&M make-up niet direct de meest qualitatief hoogstaande , maar ik wilde het toch een kans geven. 


/ 5


prijs : € 3,95

verkrijgbaar : bij sommige H&M filialen


Wat belooft het ?

Niets , haha. 


Wat doet het ?


look :

- verpakking : De verpakking is doorzichtig , wat ik wel leuk vind. Onderaan in een hoekje staat er een kleine afbeelding van Hello Kitty met bloemetjes in het haar. Zo schattig ! Ik kon het écht niet laten liggen ...- applicator : Er zijn twee sponsen applicators die goed zijn voor beginners , maar ik prefereer toch mijn kwasten. 

- kleur : De kleuren doen mij erg denken aan de kleuren in het Too Dolly palette van M.A.C. , ook uit de Hello Kitty collectie die eerder dit jaar uitkwam. 


(Foto van Temptalia)


Maar als je de kleuren vergelijkt zijn er wel duidelijke verschillen : die van M.A.C. zijn feller en iets donkerder. De donkerblauwe kleur is in het H&M palette vervangen door grijs. Toch is de gelijkenis treffend ... In het H&M palette is er nog één extra kleurtje. 


(Sorry voor de laatste foto : ik had op het kleine schermpje 

van mijn camera niet gezien dat hij zo onzuiver was !)


Alle kleuren lijken op het eerste zicht erg glitterig , maar dit is enkel maar een zilveren spray-over. De poeder die eronder zit heeft geen zilveren glitters. 


feel : 

- gebruik : De schaduw brengt vrij goed aan , maar je merkt natuurlijk meteen dat je bezig bent met goedkope make-up. Toch is dit niet geen 'kinderschmink' ofzo. De schaduw is redelijk gepigmenteerd. Hij blijft niet echt lang zitten , maar lang genoeg voor een namiddagje shoppen. 


(Swatches zijn droog gemaakt , zonder primer. 

De foto's zijn allemaal gemaakt in daglicht.)


Conclusie : Leuke kleurtjes en al bij al zo slecht nog niet ... Ik zou het niemand aanraden , maar als je zin hebt om met deze kleurtjes te spelen of experimenteren is het goed genoeg. 

5 opmerkingen:

 1. Het palletje ziet er heel schattig uit, maar zoals je al zegt niet echt van goede kwaliteit. Maar dat hoef je dan ook niet te verwachten van h&m en zo'n prijs ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dat de kleurtjes er mooi uitzien. Maar de kwaliteit is indd erg slecht. Ik heb laatst een palletje in de prullenbak gegooit! Ik werd al kwaad toen ik het niet open kreeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Evelien : Ja , inderdaad. Ik was superverbaasd omdat er überhaupt al kleur vanaf kwam =D

  @ Cindy : Hahahaha! Kan ik me voorstellen ...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het wel raar dat die glitters enkel bovenop zitten. Wat als je die nu koopt omdat je een glitterige oogschaduw wil en dan is hij niet zo? Aw!

  Idd barslechte kwaliteit, maar wel leuk dat je goedkoop veel kleurtjes kan testen, dan weet je wat ongeveer bij je past en kan je dat zoeken in duurdere merken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja , inderdaad =)
  Ik zou zo'n blauw nooit durven kopen aan een hoge prijs.

  BeantwoordenVerwijderen