we zijn verhuisd naar joliette.be

4 mei 2009

Review : Herôme , Nail Growth Explosion (deel 1)

Dit is deel 1 van de review. De rest volgt over 14 dagen , want zo lang duurt de 'kuur'. Tot da deze voorbij is kan ik natuurlijk geen eindconclusie maken ...prijs : rond € 13

verkrijgbaar :  o.a. bij Inno en Kruidvat


Wat belooft het ?

- verpakking : "Zichtbaar langere en mooiere nagels binnen 14 dagen ! Dit serum bevat krachtige aminozuren voor een diepgaande werking op de nagelgroei. Dovenetelextract is rijk aan silicium welke een belangrijke rol speelt in de opbouw van sterke nagels.

Gebruiksaanwijzing : Reinig de nagels met Herôme Caring Nail Polish Remover. Breng per nagel 1 druppel aan , in een kuur van 14 dagen."


Wat doet het ?


look :

- verpakking : Het is een erg klein flacon , 2 cm dik en maar 7 cm lang (dop meegerekend!). Ik weet niet wat jij , maar ik vind dit behoorlijk klein voor € 13 ! Soit. Misschien is het wel een wondermiddel. We zullen zien !


- applicator : De dop heeft een grappige 'knop' wat de druppelteller blijkt te zijn. Als je erop drukt komt er een druppel uit het glazen buisje , of dat zou toch moeten. Een ouderwetse druppelteller werkt toch beter , hoor. Maar het is wel mooi vorm gegeven.


(Hier zie je mijn nagels de dag voor ik begon

met de kuur.)

- geur : Ah! Frambozen! Als ik het serum heb opgebracht ruiken mijn nagels lekker zomers naar verse framboosjes , lekker ! Geen chemisch geurtje dus , wat een pluspunt! 


- kleur : De vloeistof is roze-paars maar geeft geen enkele kleur aan je nagel (zolang deze kuur duurt moet ik noodgedwongen nagellak-loos door het leven).


- consistentie : Het serum is erg lopend , en doet wat olieachtig aan qua structuur. Wel belangrijk : in de formule zit formaldehyde! Dit kan gele vlekken veroorzaken op nagels ... Gelukkig trekt het snel in !


feel : 

- gebruik : Zoals ik al zei is de druppelteller niet de meest gebruiksvriendelijke op de markt , maar ik slaag er toch in op elke nagel netjes één druppel te zetten. Ik wrijf het spul uit over m'n nagel en nagelriem (dit staat niet op de verpakking , maar ik neem aan dat het zo moet. Die druppel in het midden van je nagel kan niet veel doen , volgens mij ...) en het trekt behoorlijk snel in. 


- resultaat : Ik gebruik het spul al sinds gisteren en so far so good. Geen vlekken , geen breuken of gespleten nagels ... We zullen zien hoe het gaat ! Ik laat jullie in de loop van de week wel weten hoe mijn nagels het doen!


Huidige nagellengte (linker-wijsvinger) : 1 cm , 2 mm
3 opmerkingen:

 1. ik heb het spul ook gekocht het lijkt of het wel sneller groeit, maar me nagels blijven behoorlijk dun dus ze scheuren wel gewoon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Joliette en hoe is het nu met je nagels?
  Heb het spul zojuist ook gekocht. Jammer inderdaad van de summiere beschrijving. Ook ik heb de druppel uitgewreven over mijn nagel. Maar is het 1 druppel per nagel PER DAG? Benieuwd naar jouw/jullie ervaringen tot nu toe. Groet, H.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. het is 1 druppel op elke nagel elke dag 2 weken lang! ik heb er al aardig wat over gelezen en Trind werkt bij mij niet dus ga ik dit ook kopen en proberen het is makkelijk dus waarom niet :)

  X

  BeantwoordenVerwijderen