we zijn verhuisd naar joliette.be

10 mei 2009

Review : Rituals , Eve's Kiss


/ 5


prijs : € 7

verkrijgbaar : Rituals filialen en bij sommige ICI Paris XL filialen

Wat belooft het ?

Zijdezachte lipverzorging met de verfrissende smaak van Appel en verzorgende werking van Karité. 

Je lippen hebben veel sensuele functies. En als je lief voor ze bent blijven ze onweerstaanbaar. Net zo verleidelijk als de verboden appel die Eva in het paradijs proefde. Geïnspireerd door deze eerste vrouw op aarde heeft Rituals een zijdezachte lipverzorging ontwikkeld. Verfrissende appel en verzorgende sheabutter staan garant voor lippen om te zoenen!" 


- hydrateert & beschermt

- geeft de lippen een sensuele, natuurlijke glans

- bevat UV-filter (SPF 8)

- heerlijke, verfrissende appelsmaak

- rijke, zachte samenstelling verzacht en beschermt de lippen

- langdurig verzachtend effect

- karité en vitamine E voor intensieve hydratatie


Wat doet het ?


look :

- verpakking : Een mooie , nette verpakking. Een typische knijptube voor glossjes type Juicy Tubes. Nadeel : de tube is niet doorzichtig dus je hebt er het raden naar hoeveel er nog in zit. 

- geur : Ergens in de verte kan ik misschien wel wat appel herkennen , maar een echte appelgeur of -smaak heeft deze balsem dus niet. Dat is wel spijtig als je daar echt naar op zoek was. Maar niet getreurd , want deze balsem ruikt en smaakt echt héérlijk ! Niet alleen fruitig , maar vooral ook bloemig. Spijtig genoeg smaakt hij ook een klein beetje naar zeep ... 

Hij ruikt voor mijn part echt naar lente. De smaak en geur is overheersend , dus ruik er even aan op zeker te weten dat dit iets voor jou is. 

- kleur : De balsem is volledig kleurloos , maar geeft je lippen wel een mooie glans.


- consistentie : Behoorlijk plakkerig voor een balsem. Mijn haar blijft er in kleven. Persoonlijk heb ik liever een vettere , niet-plakkende balsem ...


feel : 

- gebruik : De balsem smeert lekker uit en verdeelt gemakkelijk over je lippen. Wel een nadeeltje : niet beginnen zoenen met deze balsem op je lippen , want dan wordt het één plakkende , blinkende en naar appelbloesemzeep ruikende boel. Over het algemeen niet echt een hit bij partners , dus. 

- resultaat : Mijn lippen zijn behoorlijk zacht. Maar ik krijg bij veelvuldig gebruik van deze balsem last van velletjes. Bah !


Conclusie : Ik gebruik hem niet erg dikwijls en ga hem zeker niet terug kopen. Maar op zich vind ik hem wel ok. Juist genoeg om goed te keuren , maar het is een randgevalletje ! 

3 opmerkingen:

 1. Leuke review! Ik vind de producten van Rituals wel fijn maar vaak mis ik toch net 'iets' waar ik niet helemaal mijn vinger op kan leggen. Of zou dit diva gedrag zijn? (haha)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha , tjah ...

  Ik hou ook meestal wel van hun producten hoor , gewoon niet echt van deze. Ik doe binnenkort wel eens een review van één van hun geweldige producten =)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb de handcrème met de appeltjes van Rituals... die is echt super! Hij maakt je handjes zoooo zacht...

  BeantwoordenVerwijderen