we zijn verhuisd naar joliette.be

20 juni 2009

Preview : M.A.C. Style Black & Dsquared

Er is nog niet veel informatie te vinden over de nieuwe herfstcollecties van M.A.C. , maar dit is wat ik weet (hou je vast) :

'Style Black'


Brrrr ... zoveel zwarte lipdingen. Als je dacht dat de zwarte glossjes van YSL en Lancôme ééndagsvliegen waren dan wordt nu je ongelijk bewezen. Verwacht je aan :
- 1 zwarte Cremescheen lipstick
- 2 Mattenes lipsticks : een zwarte en een dieppaarse
- 3 glossjes (Glimmerglass of Dazzlecreme , ik kom beide namen tegen en weet niet welke het wordt ...) een zwarte met gouden glimmertjes , een zwarte met paarsig roze parelmoer en een zwarte crème

Eén van de nieuwtjes van de afgelopen dagen i.v.m. de upcoming collecties van M.A.C. is dat Lady Gaga zou hebben meegedaan aan een shoot. En ... ben ik het , of is Style Black een collectie met haar name written all over it ?

Nog een klein extraatje : deze gloss werd gebruikt tijdens de show van Gucci @ de New York Fashion Week. De modellen werden opgemaakt voor M.A.C. MA's , dus de roddel is natuurlijk dat dit één van de glossjes voor Style Black is. 


'Dsquared2'

In de preview van de herfstcollectie van Chanel  (met de naam 'Les Noirs' - Ha!) spotten jullie al een eyegloss - een high-shine versie van de iets meer orthodoxe oogschaduwcrème. Wel , M.A.C. komt met iets vergelijkbaars nl. de Greasepaint Stick. Er zou er één komen in zwart , één in violet en één in blauw.

Hm. Ik moet nog wel even wennen aan al dat zwart. Een glossje zie ik me nog wel proberen , maar een zwarte lipstick ? Hm ... ik denk dat ik pas.


3 opmerkingen:

 1. Ik vind het wel iets hebben. Ik hou wel van ' the darker side of life'.
  Hoewel ik een frivool meisje ben heb ik vroeger nog een gothic kantje gehad en dat zit er nog wat in. ( niet ECHT gothic, ik ben niet zo'n type dat gaat doen alsof ik depri ben, ik droeg gewoon vaak zwarte kledij). Nu besef ik dat die kleur me eigenlijk niet staat, maar jah, puberen hé.

  K zat daar net wat te surfen en k moest aan jou denken: Lavender lipsticks bij http://www.alicejohavesentials.nl/ , onder Barry M.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Maaike : Haha ... ja ... pubertijd XD & bedankt voor de link! Maar heb gehoord dat die lip paints van Barry M je lippen erg uitdrogen , dus ik hou het voorlopig even mij NYX.

  @ steffi : nee ... het mijne ook niet , al moet ik zeggen dat die zwarte glossjes me wel érg nieuwsgierig maken.

  BeantwoordenVerwijderen