we zijn verhuisd naar joliette.be

7 juli 2009

Joliette shopt : summer party

(klik voor grote afbeelding)

1 - Jurkje , €14,90 @ H&M
Ik heb dit jurkje overlaatst zelf ook gekocht - toen was het spijtig genoeg nog niet in de solden en dubbel zo duur. Note to self : ga niet shoppen een paar dagen voor de solden beginnen. Dat is namelijk behoorlijk dom. Soit. Het jurkje dus ! Het is eigenlijk helemaal fout : fluo slangenprint is niet altijd de meest stijlvolle optie. Toch heel leuk , vrolijk , retro en doet me denken aan 'The Nanny'.
2 - Strapless BH €19,99 @ Hunkemüller
Ok , er zijn mooiere exemplaren - maar wanneer er nipplegate-gevaar is wint praktisch het van sexy : een huidskleurige (oma!) strapless BH. 
3 - Crèmekleurige gladiators €19,90 @ H&M
Zeg nooit zomaar sandaal tegen een gladiator , en al helemaal niet tegen deze schatjes. Of je er de hele avond op kan dansen is nog maar de vraag - maar mooi zitten wezen aan de bar of in de lounge is ook altijd een goed idee , natuurlijk.
4 - Oorbellen €4,90 @ H&M

5 - Lipgloss potlood , Essence
Uit de nieuwe Essence collectie 'Ethno Couture' , vanaf augustus in de winkels ! 
6 - White Hot Summer parfum €17,50 @ The Body Shop
De ultieme The Body Shop klassieker is het White Musk parfum , maar deze zomer wordt het net iets frisser en speelser. En zelfs al ruik je het niet zo graag (schuldig) , dan val je waarschijnlijk toch als een blok voor het flesje (eh ... ook schuldig).
7 - Nagellak Essie 'Funny Face' €13 @ Cosmeticary Antwerpen
Uit de zomercollectie 2009 van Essie. Voor de pechvogels die niet in Antwerpen of omstreken wonen : Ebay.com , Head2ToeBeauty.com , nailetc.com , transdesign.com !

totaal : €90,28 excl. de gloss

5 opmerkingen:

 1. Ondanks het feit dat ik op een scheet van Antwerpen woon, gebruik ik toch eBay voor Essienagellak. Je moet wel wat geduld oefenen maar dan heb je de lakjes wel voor de helft van de prijs, niet onbelangrijk in tijden van crisis ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja , da's waar ook. Als je er ineens genoeg besteld is het met verzendingskosten bij soms nog bijna de helft =)

  Toch vind ik het wel handig om een verkooppunt in de buurt te hebben - ben het type dat de dag voor de trouw gaat shoppen voor een outfit en dan ook ineens een ander lakje wil =p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. OMG is er een cosmeticary in a'pen?? Waar? ben er vorig jaar nog helemaal voor naar Brussel gegaan! :S

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ooh laat maar heb het al gevonden (google maps, jeej!) die is precies pas open...kga daar toch eens langs dan denk ik :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Chani : Haha , dat was exact mijn reactie toen ik dit een maand geleden ook ontdekte. De volgende keer als we gaan shoppen moeten we er eens passeren - is in die galerij vlakbij de DKNY ! Over de Shu Uemura.

  BeantwoordenVerwijderen