we zijn verhuisd naar joliette.be

9 augustus 2009

Gezocht : schoonheidsspecialiste


Mijn schoonheidsspecialiste is al een tijdje out en ik ben op zoek naar een nieuwe. Begrijp me niet verkeerd : van de moment dat ze terug in business is maak ik meteen een volgende afspraak - maar dat zit niet snel te gebeuren en een meisje moet toch wat.

Wat ik zoek in een goede schoonheidsspecialiste : 
- vriendelijk
- capabel
- niet gigantisch duur
- makkelijk te bereiken

Dus als je in de buurt van Antwerpen een goede schoonheidsspecialiste weet of je bent er zelf één ... laat het me even weten ?
Muchas Gracias

4 opmerkingen:

 1. ik heb via twitter een mogelijkheid aangeboden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben schoonheidsspecialiste en woon in gedeeltelijk in Antwerpen. Ik kan daar enkel voeten en nagels doen... Harsen etc kan ik enkel bij mij thuis (lees: Merksplas). En ik ben niet duur! Ha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Elien was het die ik zei :D ze heeft zichzelf al aangeboden :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beste Lisha,

  Ik ben Nathalie en ik ben werkzaam als zelfstandige schoonheidsspecialiste te Stabroek. Daar heb ik in mijn woning een eigen salonnetje, waar u steeds terecht kan! Ook kan ik eventueel aan huis komen, daar vraag ik enkel extra verplaatsingskosten voor... Ik vind mezelf vriendelijk, professioneel en ambitieus, ik doe mijn job met volle overtuiging en passie, dus als dat is wat u zoekt, bent u bij mij aan het goede adres! Voor meer informatie i.v.m. verzorgingen, prijzen, foto's en dergelijke kan u een kijkje nemen op:

  www.schoonheid-nathalie.be

  Vriendelijke groeten & hopelijk tot snel!

  Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen