we zijn verhuisd naar joliette.be

3 augustus 2009

Nieuw ! Mink Lashes @ Coastal Scents


(lief hé , zo'n nerts )

Nertswimpers zijn helemaal zo nieuw niet. Sterren als Oprah en Beyoncé dragen het al een hele tijd. Zij hebben een aantal paar wimpers die exclusief voor hen gemaakt worden. Chique hé ? Ook zijn dit type wimpers al een tijdje verkrijgbaar bij Shu Uemura - maar nu zijn ze er écht voor iedereen die een béétje geld heeft. Voor $29 (exclusief verzendingskosten) heb je bij Coastal Scents al een paar Mink Lashes !

(Mink Lashes , glamour style - long)

Toen ik hoorde dat je nu ook bij Coastal Scents wimpers kan kopen die gemaakt zijn van het haar van nerts dacht ik "Wtf ?! Die arme beestjes!" Want massaproductie van deze dingen geeft mij al nachtmerries van dode nertsjes - omdat wij meisjes toch maar lange wimpers zouden kunnen hebben. En er zijn héle goede nep-wimpers ,  maar nee ... het moet nerts zijn. Dat is lekker luxueus. 
Voel je je al schuldig ? Hoeft blijkbaar niet ! Ik heb een beetje rondgeneusd op het net , en die haren schijnen helemaal niet van dode nertsen te komen , dus is deze Mink Lashes-industrie niets in vergelijking met de gruwel van de bont-industrie. In ieder geval , dit is wat ik gehoord heb en wat ik hoop dat de waarheid is.

Wat jij ? Zou jij gaan voor uh ... fake fake of écht fake ?

4 opmerkingen:

 1. wat gebeurt er dan mee? worden de beestjes geschoren? ze zien er wel schattig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik denk ook wel dat er ( zelf al hebben ze er eentje voor moeten doden) wel heeeel veel wimpers gemaakt worden van zo'n beestje. In tegenstelling tot een jas ofzo. Dus schuldgevoel is minimaal :p

  Zelf zou ik het niet kopen: ben allergisch aan dierenhaar :D zou denk ik ultrastom zijn om dat dan op m'n ogen te gaan plakken.

  EN die prijzen! Zo duur :s

  Laat die snoesjes maar zoals ze zin en GO PLASTIC! ( hoewel ik synthetisch ook nog nooit getest heb)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb laatst wimpers gekocht van Mink via een Nederlandse site minkeye.nl
  Ze stonden super mooi en heb ze al vaak gedragen!
  Ze geven overduidelijk een mooiere blink dan die neppe plastic dingen, welke ook nog eens slechter voor het millieu zijn!!

  De dieren worden geborsteld, dus niet dood gemaakt voor een paar wimpers! Ik raad deze wimpers dus echt aan iedereen aan wie mooie zachte, zwoele, net echt lijkende wimpers wilt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nertsen worden alleen gehouden voor hun bont. In kooien. Ze hebben een ellendig leven, en worden dan doodgemaakt (geknuppeld, of vergast). Er zitten echt geen vrijwilligers zachtjes die dieren te borstelen hoor. Bont is voor Dieren !

  BeantwoordenVerwijderen