we zijn verhuisd naar joliette.be

19 mei 2009

Joliette test : Herôme Nail Growth ExplosionEen tijdje geleden schreef ik het eerste deel , en nu - na een kuur van twee weken waarbij ik de druppels braafjes elke dag aanbracht - eindelijk het vervolg. 

/ 5

prijs : rond € 13

verkrijgbaar :  o.a. bij Inno en Kruidvat

(Mijn flesje is ondertussen nog steeds niet op !)

Wat het beloofde : 

- langere en mooiere nagels : Mijn nagels zijn langer , 1,5mm , maar hebben niet echt een gigantische groeispurt gehad ofzo. Wat wél een feit is , is dat mijn nagels zonder deze behandeling nooit zo lang zouden geworden zijn omdat ze normaal gezien splijten of afbreken. 

Mijn nagels zijn mooier geworden , omdat ze sterker zijn en dikker. Omdat er formaldehyde in de formule zit , dacht ik dat mijn nagels geler zouden worden maar dat is niet het geval. 


Before & after :


(Twee dagen voor ik met de kuur startte.)

(Mijn nagels de dag dat ik met de kuurt stopte. Dat is dezelfde nagellak , trouwens.)


Opmerking : 

Mijn nagels zijn véél sterker geworden ! Ze splitsen niet (voor de behandeling splitsten ze voortdurend) en kunnen tegen een stootje. Zo heb ik geen enkele nagel afgebroken , terwijl ik dat voor de behandeling geregeld deed - ik ben onhandig.


Het flesje is nog voor de helft vol , dus ik kan binnenkort weer een kuur doen als het nodig is. Fijn ! Uiteindelijk vind ik het z'n prijs wel waard. Ik heb ondertussen geen manicure meer gehad , heb constant complimenten gekregen over mijn "mooie lange" nagels - had ik nog nooit in mijn leven gehad -en ik kan colaflesjes opendoen met mijn nagel zonder schrik te hebben dat hij afbreekt , haha. 


Huidige nagellengte (linker-wijsvinger) : 1 cm 3,5 mm


Conclusie : Mijn nagels groeiden tamelijk snel en zijn véél sterker geworden. Ik raad het echt iedereen aan !

3 opmerkingen:

  1. Ok dat is dus de truc. Ik dacht al dat er iets niet klopte. Hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik zit er al over te dubben om het te kopen want ik heb ook trind voor 13 euro gekocht wat voor geen ene meter help maar dit is makkelijk op te doen en nu ik dit heb gezien wil ik het zeker weten<3 ik ga het ook kopen :) mooie nagels trouwens van wat jou nagels WAREN zo zijn mijn nagels nu maar dat ietsjes korter want ik alleen wel een nadeel vind aan herome growth explosion is dat het best duur is en je kan en max. 4 weken mee doen dat is best kort voor die prijs maarja dat moet je er noueenmaal voor over hebbe :) echt mooie nagels

    X

    BeantwoordenVerwijderen