we zijn verhuisd naar joliette.be

24 mei 2009

Nieuw ! Dior Addict , Lip PolishTegenwoordig zien we wel meer combinaties van make-up & machinerie , maar van deze zie ik toch niet direct het nut in ... Een lipgloss die van zichzelf draait ? Ik draai namelijk nooit met mijn applicator ! 
Dior zegt dat het draaien van de applicator (alleen de spongetip trouwens , hoor) zorgt voor een massage van de lippen waardoor de speciale formule beter zou werken. Dus het is blijkbaar een verzorgende lipgloss (... balsem?) en bijkt gebaseerd te zijn op de manier waarop de modellen back-stage worden opgemaakt voor ze over de catwalk moeten : eerst gaat de MA met een oorstokje over de lippen van het model voor een milde scrub , dan brengt hij petroleum jelly (good old Vaseline , bijvoorbeeld) aan om de lippen zachter te maken en de gloss dubbel zo hard te doen blinken. Deze stapjes - Duur ? Nee. Veel moeite? Nee. - kan je dus vanaf nu overslaan , want Dior komt dus met deze gloss ! Kleurtjes : 

Fresh Pink

Glow Expert

Radiance Expert

Hij is echt geweldig en komt in érg leuke kleurtjes , maar als je het mij vraagt is een potje vaseline toch goedkoper , haha ! 

5 opmerkingen:

 1. Dat is toch vaak? Die dure merken hebben soms van die rare ideetjes :D dan denk ik ' hmmm geef mij maar 10 dingen van essence en k zal er niet zoveel slechter uitzien'.

  Er zal wel kwaliteitsverschil zijn .. maar weegt dat op tegen het prijsveschil?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goh ja , ik vind het wel belangrijk dat ik een aantal duurdere glossjes heb, of toch glossjes van een deftige kwaliteit die ik niet iedere vijf minuten moet smeren. Maar ik ben al blij met een gewone , kleurloze en glitterloze gloss. Zo één als deze ... dat lijkt mij gewoon een gimmick. Iets nieuws gewoon omdat ze iets nieuws nodig hebben ofzo. Ik zie er de toegevoegde waarde niet van =)

  Maar ik heb dan weer liever één goede lipgloss van een duurder merk dan 10 van essence omdat ik lui ben en druk bezig en niet elke vijf minuten wil smeren , zoals ik al zei (jaaaa , ik val wel meer in herhaling ...=p) én omdat het soms gewoon leuk is om een dure gloss te zitten smeren - zeker naargelang het gezelschap , hihi. En het voelt ook zo veel luxueuzer ...

  Maar op zich helemaal niet tegen goedkope gloss. Ik neem er bijna elke keer één mee van de H&M <3

  Hangt bij mij een beetje af van mijn gemoed. Soms wil ik lekker duur , maar soms ook lekker goedkoop. Ik heb gewoon alletwee in huis ;p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha vreemd spul :D, ik had die lipbalsem gezien waar je laatst over schreef van Dior. Ik denk dat ik hem nu ook wil hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja , die ben ik ook serieus aan het overwegen - maar wil toch eerst dat zomerpalletje van Guerlain kopen.

  Die balsem geeft je lippen ook kleur , weet ik nu. Hij reageert op je chemie en daardoor worden de pigmenten lichten , donkerder , rozer , etc ... Lijkt me echt leuk , want op die manier heeft hij bij iedereen een andere kleur =D
  Too faced heeft ook zo'n gloss , maar een balsem is natuurlijk nog altijd iets fijner vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. JA Henckels, Ginsu and therefore Chicago, il Knives are in place businesses,
  plus they also all have services through this means
  could possibly brew a extraordinary existing.
  That's a hands-off meal or perhaps something kitchen area never will put chaotic later on. If you delve into sort of specimens with a view to seek drive if you wish execute your personal fabulous meal toy boxes. Absolutely future.

  My web-site toaster ovens

  BeantwoordenVerwijderen