we zijn verhuisd naar joliette.be

24 mei 2009

Joliette On The Move : naar de examens ... D'=

Deze week staat vooral in het teken van school , want met de examens in de nabije toekomst slaan weer alle studenten massaal aan het blokken. Of , voor de mensen uit mijn opleiding , aan het taken maken. Weinig tijd , maar veel nood aan vrolijke kleurtjes en frisse geuren ? 
Fluo roze nagels in een secondje met de Bourjois nagellak. Frisse , roze wangetjes met een natuurlijk effect waar je voorts geen andere make-up bij nodig hebt - je weet maar nooit wie er plots aan de deur staat ! Een verzorgde , lichtjes rozige mond met een verkwikkende pompelmoessmaak van Labello. Een handcrème voor je moegeschreven pollekes met de stimulerende geur van ginko - want wat extra energie kan nooit kwaad. Een zomerse douchegel van Bourjois , fris als water ... en niet te vergeten : mineraalwater zelf! Geen tijd voor maskertjes en kuren , dus genoeg water drinken om je lichaam van binnenuit de hydrateren - nu meer dan ooit!
Labello Star Fruits , Pink Grapefruit
The Body Shop Cheek Blush Crème, 02 raspberry pink
Bourjois 1 seconde , 6
Bourjois douchegel , Fris als water
Evian  mineraalwater
een regenboog aan Stabilo Boss markers
mini post-its van HEMA

4 opmerkingen:

  1. Leuke tips! Zucht, examens... en in mijn geval nog een thesis erbovenop! :( Ik verzet inderdaad ook liters water tijdens de blok. Alvast veel moed en succes gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Succes met je examens! Ik ben ook leerontwijkend gedrag aan het vertonen, maarja wie niet met dit weer :P

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey , merci allemaal. Jullie ook , hé (moesten jullie examens hebben) !

    BeantwoordenVerwijderen