we zijn verhuisd naar joliette.be

20 mei 2009

Review : 2True Eyeshadow Dazzlers


/ 5


prijs : € 2,99

verkrijgbaar : Kruidvat filialen


Wat belooft het ?


Er staat niets op de verpakking en had nog nooit gehoord van het merk. Het stond op een dag gewoon in de Kruidvat. Dacht eerst dat het nooit goed kon zijn , tot Katrijn van Glamourista postte dat ze er nagellakjes van had gekocht en er tevreden over was. Ze zei me dat de oogschaduw vergelijkbaar was met GOSH poeders. 

Dus ik heb deze dan ook maar eens gekocht om te proberen. Kon me maar één keer miskopen , hé. Plus , als zij zegt dat ze goed zijn ben ik wel geneigd dat te geloven !


Wat doet het ?


look :

- verpakking : Best mooi voor een goedkoop merk. Vrij neutraal. De verpakking maakt het alvast erg handig om het product te gebruiken : gewoon een beetje in het dekseltje schudden en aanbrengen met een oogschaduwpenseel.

- kleur : Ik heb twee kleuren : paars ( no.3 ) en roze ( no.4 ). Ja , de kleuren hebben nummers en geen namen , wat ik een beetje een gemiste kans vind. Bepaalde kleuren zijn juist erg populair mede door hun naam (denk o.a. 'orgasm' van Nars) en het geeft een product toch altijd iets extra's. Maar soit. Deze hebben dus nummers.

De kleuren op zich zijn best mooi. Het roze is veel minder fel dan je in de eerste instantie verwacht en het paars is een mooi , natuurlijk paars. Ze zijn dus niet schreeuwerig goedkoop ofzo. 


(no.4 - no.3 - GOSH Merengue)

Hier zijn swatches van de kleuren , met een poeder van GOSH (merengue) ernaast ter vergelijking - ik heb spijtig genoeg geen paars of roos van GOSH ... De bovenste swatches zijn gemaakt op Too Faced Shadow Insurance , de tweede rij is helemaal droog gemaakt , de derde is gemaakt op oogschaduwpotlood van HEMA.


feel : 

- gebruik : De poeders brengen gemakkelijk aan en stuiven niet al te veel. Ik heb ook weinig last van ronddwarrelende glittertjes. En omg , wat blenden ze goed ! Je moet er echt géén moeite voor doen , en één of twee keer overgaan et voila. Op anderhalve minuut zijn je ogen klaar en lijkt het of je superlang hebt zitten blenden.

De poeders zijn zacht en irriteren mijn ogen niet - die van GOSH doen mijn ogen soms echt tranen.


- resultaat : Mooie , niet al te opzichtig opgemaakte ogen. Zonder HEMA oogschaduwpotlood als basis blijft de oogschaduw een beetje flets (foto 1&2) , maar dat kan erg mooi zijn voor overdag. Als je echt fel wil gaan , heb je dus wel een getinte ondergrond nodig (foto 3&4). 

(Komt erg zacht over , maar is in het echt dieper van kleur. De parelmoer reflecteert 
het licht heel erg waardoor voor de camera een groot stuk van de kleur wegvalt.)
 
(Deze zijn echt heel erg snelsnelsnel gemaakt , 
dus de poeder zit over de mascara. Oeps !)


Conclusie : Voor zijn prijs zeker de moeite waard ! 


4 opmerkingen:

 1. heb het nog niet gezien bij mijn Kruidvat .. eens goed rondkijken dus ..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze hebben ze al zeker in de Kruidvat in Schoten (vorige week gespot) en die in Wijnegem Shoppingcenter (gisteren gespot) ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er wel mooi uit, zeker voor die prijs! Misschien binnenkort toch eens iets van aanschaffen, er was zo'n actie van 3 voor 7,99 € dacht ik...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wieee ik heb street cred :p

  Leuk dat er echt mensen naar mij luisteren als ik iets vertel^^
  De nagellakjes zijn echt super trouwens, ik heb nu al een week dezelfde op! No chips :D

  Die poedertjes zien er echt goed uit, die ga ik denk ik ook eens testen, Gosh vind ik zo duur :s

  BeantwoordenVerwijderen