we zijn verhuisd naar joliette.be

17 mei 2009

Review : Kruidvat , Vaseline


0/5


prijs : rond € 2

verkrijgbaar : Kruidvat filialenWat belooft het ?

"Kruidvat Vaseline beschermt de huid tegen de schadelijke invloeden van zon , wind , regen en kou en helpt vochtverlies van de huid te voorkomen. Geschikt voor de behandeling van schrale lippen en een ruwe huid. Tevens heeft Kruidvat Vaseline een verzachtende werking bij rode billetjes. Voor alle huidtypen."


Wat doet het ?


look :

- verpakking : De verpakking is fris en vrolijk , deed me het product kopen. Er zit veel product in het tinnetje ( 30 ml) dus ik dacht hey , dit is een goede deal ... 
Ik wil ook nog iets zeggen over hoe je het tinnetje moet openmaken want dat is zo leuk om te doen XD Je moet op een bepaalde plaats duwen en dan komt het dekseltje omhoog. Grappig.


- geur : Bah! Wat ruikt het chemisch zeg ! Er is maar één ingrediënt : petrolatum. En daar ruikt het dus naar. Verschrikkelijk ... Dit ga ik NIET op mij lippen smeren !

- consistentie : Tjah , wat kan ik zeggen. Het is vaseline maar dan een heel erg stroef soort vaseline.feel : 

- gebruik : De geur en consistentie verontrusten me. No way dat ik dit op mijn lippen ga smeren laat staan mijn gezicht. Dus ik gebruik het nu alleen maar voor op mijn nagels te doen. Maar zelfs daarvoor vind ik het niet goed genoeg ... ik ga het waarschijnlijk weggooien.


Conclusie : Zonde van de euro's. Dit koop ik nooit meer !
4 opmerkingen:

 1. Zonde... Ik blijf toch bij m'n gewone vaseline lip therapy (die kleine ronde doosjes). Ik heb de blauwe (gewone), groene (met aloë vera) en roze (met rozen- en amandelolie en lichtjes getint). Erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb ik nog niet geprobeerd. Verkopen ze die in België in de Kruidvat ?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yep! Ze hangen meestal bij de Labello's/andere lipbescherming. Alleen de roze verkopen ze spijtig genoeg (nog) niet hier, ik heb de mijne in Amsterdam gekocht...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. LolitaLempicka30 mei 2009 om 21:46

  Tjah wat verwacht je anders van een vaseline? De echte ouderwetse vaseline heeft idd maar 1 ingredient: petrolatum. Het staat bekend om zn helende en verzorgende werking, dus zo slecht zal dat van kruidvat toch niet zijn? Voor de geur moet je hem niet kopen nee, en ook niet zomaar om te hydrateren, daar zijn andere leukere middeltjes voor. Dit is echt een product om te gebruiken wanneer je huid er erg aan toe is. Gooi hem niet weg! Das pas zonde!

  BeantwoordenVerwijderen