we zijn verhuisd naar joliette.be

17 mei 2009

Afprijsbakken


Dames , ik heb vandaag één tip voor jullie : check die afprijsbakken ! Meestal loop ik ze voorbij met mijn neus in de lucht , maar gisteren heb ik er een goede vondst gedaan ... Vier Rimmel lipsticks aan €0,99 per stuk ! Ik heb ze gevonden in de afprijsbakken van de Kruidvat in Schoten. Ze hadden nog maar vier kleuren dus die heb ik dan allemaal maar meegenomen , haha.

(Nog met de lelijke stickertjes ...)

(Kijk hoe mooi ! V.l.n.r. : 150 Hello! , 080 Screamer ,
070 Boost , 533 Atomic)
De lipsticks zijn supergepigmenteerd , zoals we gewoon zijn van Rimmel. Ze zitten nog in de oude verpakkingen maar hey , aan €0,99 / stuk vind ik dat hélemaal niet erg hoor ! Swatches :

(150 Hello! , 080 Screamer , 070 Boost , 533 Atomic)

Hello!


Screamer

Boost

Atomic

Dus vergeet niet af en toe een blik te werpen in de afprijsbakken , want wie weet wat voor belachelijk goedkoops je daar kan ontdekken !7 opmerkingen:

 1. Oh ja! Ik heb daar ook al in gekeken, maar die lipsticks waren bijna allemaal geopend en half afgebroken, jakkes! Jij hebt meer geluk gehad :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ steffi : ze waren makkelijk te maken , ZO gepigmenteerd ...

  @ Zefa : ja , dat heb ik ook dikwijls. Ik had er de beste uitgevist. Heb ook de moeite gedaan om daar ter plekke de plakband er af te prutsen XD

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow supermooie kleuren! Ik heb blijkbaar nooit veel geluk met de afprijsbakken in de Kruidvatten waar ik kom (die van Antwerpen), hoewel ik er elke keer grondig in snuffel... Blijven volhouden zeker ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha , ja , ik denk het ... Misschien ook naar kleinere dorpen gaan ? (No offence hoor , Schotenaren , maar vergeleken met Antwerpen is Schoten echt een dorp.)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nice. Bedankt voor de tip .. want ik doe ook niet echt de moeite om erin te graaien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk zeg :) ILIKEIT. Ik wil nog altijd graag een Rimmel Lipstick maar heb ze bij ons helaas niet zien liggen. Echt jammer want zo te zien zijn het geweldige kleurtjes ;)

  BeantwoordenVerwijderen