we zijn verhuisd naar joliette.be

21 mei 2009

Review : L'Oréal Telescopic Explosion Mascara


/ 5


prijs : rond €14

verkrijgbaar : o.a. Kruidvat filialen & de supermarkt 


Wat belooft het ?

De verpakking : " De Big Bang voor uw wimpers ! 

Technologische revolutie : nieuw 'flexi'sphere' borsteltje - De extra precieze en handige kop is bedekt met flexibele haartjes wardoor het borsteltje in alle richtingen kan worden gebruikt. Het maakt de wimpers maximaal voller , langer en mooi gekruld. 

De wimpers waaieren uit rond de ogen ! - Het kleine en precieze borsteltje maakt het aanbrengen heel gemakkelijk : de wimpers worden vanaf de aanzet gemaqilleerd en gescheiden. Korte en fijne wimpers , de wimpers in de ooghoeken en zelfs de wimpers onderaan - die met een klassiek borsteltje normaal erg moeilijk te bereiken zijn - zien er plots helemaal anders uit. Al uw wimpertjes zijn te zien , het lijkt wel of u er plots meer heeft ! 

Soepele en flexibele formule die gemakkelijk uit te werken is en die de wimpers van wortel tot punt langer en voller maakt.

Resultaat : de wimpers waaieren subliem uit , het lijkt wel of u meer wimpers hebt ... Spectaculair !"

(Ben ik het , of is dit echt een verschrikkelijk irritante reclametekst met meer pleonasmen en herhalingen dan de gemiddelde TellSell uitzending ??)


Wat doet het ?


look :

- verpakking : De verpakking is leuk , beetje modern en helemaal anders dan die van de gemiddelde mascara. De huls loopt een beetje breder uit onderaan , wat wel grappig is. De ontwerpers hadden duidelijk een verrekijker in gedachten , zo'n telescoop (zie de naam) om mee naar de maan & de sterren te staren.


- applicator : Ha! Het borsteltje ! Het is ... een beetje eng. Toch zeker in het begin ; ik vond het zo klein en het leek me zo onhandig ... Maar als je het eenmaal gebruikt is het net superhandig en echt geweldig gemakkelijk om je mascara mee aan te brengen. Je bereikt er alle kleine haartjes mee en je hoeft niet meer te zigzaggen om tot aan de wortels van je wimpers te geraken.


- geur : Niets speciaals , een gewone mascara-geur. Niet storend , dus.

- kleur : Ik heb hem in zwart , en het is een zacht zwart. Best fijn , en heeft een relatief natuurlijk resultaat bij mij (ik heb donkere ogen). 


feel : 

- gebruik : Het is even wennen , maar het borsteltje is zoals ik al zei echt superhandig om je mascara mee aan te brengen. Je kan je wimpers er ook een beetje mee omhoogduwen.


- resultaat : Best wel lange , donkere wimpers die goed gescheiden zijn. Er zit ook een stevige krul in m'n wimpers. Ha!


Conclusie : Alles wat ik van een mascara verlang. En het is wel eens leuk om je wimpers op een andere manier te maquilleren. Andere mascara's voelen nu wat lomper en onhandiger aan , haha. Ik ben fan ! 

9 opmerkingen:

  1. Lijkt heel sterk op phenom'eyes van Givenchy qua borsteltje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja , inderdaad =D
    Dit is zeg maar de goedkope versie , hihi. Heb die van Givenchy nooit geprobeerd omdat hij duur was en toch erg vreemd. Had wel lovende reviews gelezen maar durfde toch niet. Daarom dat ik deze kocht. Had niet zo'n ramp geweest als hij niet zo goed was geweest ... maar hij is dus super <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Sorry dat ik je appelazijn artikeltje ' afgesnoept' heb :p.

    Dat gebeurd echt vaak op die blogs. Dat je een idee hebt en dat je dan ziet dat iemand anders dat al eens geschreven heeft.

    Heb jij het al op je gezicht geprobeerd?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh , dat weet ik hoor! Was helemaal niet lastig bedoeld fzo , vond het wel grappig ! =)

    Nee , maar ik heb een droge , gevoelige huid dus ik durf niet goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. kinkt fijn! deze zag ik ook bij misslipgloss; wil em nog proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb hem ook gekocht, maar ik heb wel serieus met dat borsteltje zitten knoeien! 't Is echt wennen, het zal nog wat oefening vergen :).

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hello there! This is kind of off topic but I need some guidance
    from an established blog. Is it hard to set
    up your own blog? I'm not very techincal but I can figure things out pretty quick. I'm thinking about setting up my
    own but I'm not sure where to start. Do you have any tips or suggestions? Cheers
    My web blog ... made a post

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hey just wanted to give you a quick heads up. The text in your article seem to be running off the screen in Safari.

    I'm not sure if this is a formatting issue or something to do with internet browser compatibility but I figured I'd post to let you know.

    The layout look great though! Hope you get the issue solved soon.
    Many thanks

    My web-site interesting article

    BeantwoordenVerwijderen