we zijn verhuisd naar joliette.be

14 mei 2009

Review : Rituals , Ginko's Secret Handbalsem

/ 5


prijs : € 8,50

verkrijgbaar : in Rituals filialen en bij sommige Ici Paris XL filialen

Wat belooft het ?

" De kracht van deze rijke handbalsem zit in de beroemde levenswortel Ginseng en vitamines uit bladeren van de duizenden jaren oude boom Ginkgo Biloba. Beide ingrediënten hebben een gunstige invloed op de bloedsomloop en celstofwisseling.

Handen zijn fascinerend. De Chinezen verdiepten zich al 5000 jaar geleden in de studie van de hand. Ook in India zijn 3000 jaar oude geschriften over de bestudering van handen bekend. Je handen vertellen veel over je leeftijd en je karakter. Ze laten zien waar je van houdt, hoe je je voelt en wat je talenten zijn. De hele dag zijn ze voor je bezig. Aanraken, voelen, vasthouden en weer loslaten. Je handen zijn gevoelig; de huid op je handen kan vijf keer zo snel verouderen als op andere lichaamsdelen. Ze verdienen dus extra zorg en aandacht. Speciaal voor zeer droge handen ontwikkelde Rituals een heerlijke handbalsem: Ginkgo's Secret. Laat je handen (bij voorkeur 's nachts) herstellen van een dag hard werken. De kracht van deze rijke handbalsem zit in de beroemde levenswortel Ginseng en vitamines uit bladeren van de duizenden jaren oude boom Ginkgo Biloba. Beide ingrediënten hebben een gunstige invloed op de bloedsomloop en celstofwisseling: ze maken de huid op je handen sterker. Ontdek het geheim van mooie handen!


Tip: gebruik Ginkgo's Secret 's nachts, wanneer het natuurlijke regeneratieproces van de huid 8 keer sneller verloopt ! "Wat doet het ?


look :

- verpakking : Een mooie , frisse verpakking zoals we gewoon zijn van Rituals. Erg stijlvol. De verpakking is ook handig in het gebruik : de tube is niet te groot en past zo gemakkelijk in élke handtas (je moet er dan ook ééntje kopen voor in elke handtas die je bezit) , en verdeelt het product gemakkelijk.- geur : De geur is zo zalig dat ik er altijd , zonder uitzondering , opmerkingen over krijg. Mensen aan wie ik de balsem aanbied ruiken dan ook de komende uren de hele tijd aan hun handen. Grappig. De geur werkt erg verkwikkend en haalt je zo uit je slaperigheid. Niet erg aangeraden dus om mee te gaan slapen ;p 


- consistentie : Een luchtige handcrème , niet zo zwaar als een balsem qua gevoel.feel : 

- gebruik : De balsem smeert lekker uit , trekt erg snel in en maakt je handen direct zijdezacht. En met zijdezacht bedoel ik ook létterlijk zo zacht als zijde. Alsof je handschoenen hebt aangetrokken. 

- resultaat : De zachtste handen ooit en geen pijnlijke kloofjes meer. Direct. Liefde ! 


Conclusie : Mijn HG (Holy Grail) handcrème. Ik gebruik hem elke dag omdat ik gewoon niet meer zonder kan. Als het aan mij ligt moet iedereen er onmiddelijk ééntje gaan halen. Rennen , naar die Rituals winkel ! 1 opmerking: