we zijn verhuisd naar joliette.be

31 mei 2009

Review : Rituals , Hand Therapy handscrub/ 5


prijs : rond € 10

verkrijgbaar :  Rituals filialen en sommige Ici Paris XL filialen

Ik schreef eerder al over mijn aller-favoriete handcrème (die eigenlijk een balsem is , haha) :Ginko's Secret van Rituals. Nu kreeg ik overlaatst ook een staaltje van een complementair product : een handscrub met de naam 'Hand Therapy'. Moest ik even proberen , dus ! 


Wat belooft het ?

Website : 

Scrubt & voedt & hydrateert. Deze bijzondere rituals handscrub ontleent zijn kracht aan de stimulerende ingrediënten Ginseng & Ginkgo Biloba.

- Uw handen voelen zijdezacht en bijzonder gevoed aan.

- verrijkt met voedende oliën die eenvoudig door de huid worden opgenomen en haar soepelheid en vochtbalans herstellen

- + bewezen vertraging van het verouderingsproces

- ongeëvenaarde huidhydratatie

- verbeterde celregeneratie en bloedsomloop

Bij oosterse massagetechnieken als Shiatsu of Acupressuur oefenen de vingers van de masseur druk uit op energiebanen in je lichaam, bijvoorbeeld op je handen. Heilzaam voor lichamelijke, maar ook psychische kwalen. Je handen vragen trouwens ook regelmatig om een grondige massagebeurt. Ze zijn tenslotte de hele dag voor je in touw. Ze vertellen bovendien veel over je leeftijd en je karakter. En de huid op je handen kan vijf keer zo snel verouderen als op andere lichaamsdelen. Redenen genoeg voor Rituals om een innovatieve Hand Therapy te ontwikkelen. Een bijzonder product waarmee je je handen masseert,scrubt en tegelijk verzorgt en verzacht. Rituals Hand Therapy ontleent zijn kracht aan de beroemde 'levenswortel' Ginseng en vitamines uit bladeren van de primitieve Ginkgo Biloba. Beide ingrediënten stimuleren de bloedsomloop en celstofwisseling en werken daardoor versterkend. Met Hand Therapy geef je je handen de extra zorg en aandacht die ze verdienen! "


Wat doet het ?


look :

- verpakking : Ik heb maar een staaltje , maar als ik naar de prent zie van de verpakking lijkt die mij best handig. Hij is natuurlijk mooi vormgegeven , zoals ik altijd vind van producten van Rituals. Hij lijkt qua verpakking erg op de handbalsem. 


- geur : Heerlijk fris , bijna identiek dezelfde geur als de balsem - alleen ruikt hij nog een beetje zoeter. Wellicht de suiker.


- consistentie : Ik duw de scrub uit het pakje en krijg een hele dikke , romige gel/crème op m'n handen. Ziet er uit om op te eten. feel : 

- gebruik : Je moet de scrub op je droge handen doen en dan zachtjes je handen ermee masseren. Eerst dacht ik dat het een beetje een viezigheid zou worden , maar dat is absoluut niet waar. De scrub gaat niet kruimelen ofzo en blijft netjes op je handen. 


Het is zalig om mijn handen over elkaar te wrijven met deze scrub. Het ruikt ook zo lekker ! Met een beetje tegenzin - ik kan niet eeuwig met dit spul op mijn handen blijven zitten - spoel ik ze af met koud water. 


- resultaat : Mijn handen zijn super- , super- , superzacht ! Ik voel me ook erg verfrist en mijn handen tintelen nog wat na van de heerlijke scrubbeurt. Het was en passant ook een handmassage - iets wat ik wel kan gebruiken tijdens de blok. 


Conclusie : Geweldig product dat zijn naam 'Hand Therapy' 100% waard is. Ik zie de voordelen van een handscrub wel in en ga zéker het full-sized product kopen. 2 opmerkingen: