we zijn verhuisd naar joliette.be

21 juni 2009

How-To: L'Oréal Telescopic Mascara aanbrengen (video)


Mijn allereerste YouTube filmpje ... de kwaliteit is barslecht dus tips op betere video's te uploaden zijn altijd welkom! 

(Mijn review van deze mascara vind je hier.)

6 opmerkingen:

 1. Echt handig.
  Maar toen je schreef de kwaliteit is slecht dacht ik eerst ooh dan sla ik hem wel over.
  Maar ik wou het toch wel even weten.
  Ik vind de kwaliteit helemaal niet slecht.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmja, ik veeg het borsteltje ook altijd af, anders krijg ik echt super-spinnepootwimpers. Ik zat eerst vreselijk te knoeien met dat borsteltje maar nu gaat het al veel vlotter. En het geeft echt zo'n intense oogopslag hé. Lekker dramatische wimpers, I like it :). Ik vind het filmpje trouwens heel leuk (dito liedje ;)) en de kwaliteit valt reuze mee! Voor herhaling vatbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Anoniem : Wat goed dat je me eraan doet denken dat ik even een link moet zetten naar de review =D Ben blij dat je m'n filmpje handig vind !

  @ Becky : Jaaaa , ik ben ook helemaal verslaafd aan deze mascara. Erg dramatische wimpers , idd. Ben opgelucht , want de kwaliteit is véél minder goed dan hier op mijn computer (in iMovie) maar dan toch goed genoeg. Is ook superleuk om te maken XD Dusja ... mss in de toekomst meer !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tof filmpje ik heb hem ook sinds vorige week nu maar eens proberen te doen zoals jij het zegt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg mooi en leuk gemaakt filmpje!
  Ik gebruik zelf al heel lang de mascara van MF masterpiece max. Ik ga nu denk ik die van L'oreal proberen, ben zeer benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed, ik ben echt laat en op de oude site enzo, maar ik ben wel fan en ik vind het super dat ik Magnus op de achtergrond hoor.

  BeantwoordenVerwijderen