we zijn verhuisd naar joliette.be

22 juni 2009

Review : Bourjois , Effet 3D MAX

/ 5


prijs : €10,50 (@Di)

verkrijgbaar : Kruidvat , Di , Ici Paris XL en sommige supermarkten



Wat belooft het ?


Verpakking : "Maximised 3D shine with shine-activating micro agents."

Website :"Dazzling shine thanks to the smoothing formula with shine micro-activators.

The shine micro-activators form a flexible and ultra comfortable film: lips are smoothed and radiant with softly shimmering colours that enhance your smile. Bourjois added bonus* : the clever applicator ! Thanks to its reservoir areas, the applicator generously coats lips for an incredibly volumised pout. Its perforated area means both sides of the applicator evenly spread the formula. Lips are left beautifully smooth and defined with maximum volume."

Wat doet het ?


look :

- verpakking : De verpakking is apart - erg dun (plat) en licht. De tube heeft een ongewoon silhouet en het klassieke doorschuinende huls / gouden dop gaat hier helemaal niet meer op. Neee , Effet 3D MAX is hip geworden ! Ook het leuke dégradé effect vind ik geweldig. Mooie verpakking !



- applicator : Vroeger was het een penseeltje , nu is het een ... uh ... lepeltje ?! Ik weet dat de Muse érg into die dingen is , en er zelfs van uit Japan laat overkomen speciaal omdat ze deze soort van applicator hebben - maar ik kon me tot voor kort gewoon niet inbeelden dat die dingen handig zijn. Ik dacht :"Haha! Domme Japanners ...!" Maar nu heb ik er dus zelf één , en absolutely loving it. 

Het is dus niet echt een lepeltje maar meer een spateltje. Het houdt de gloss vast en smeert hem dan lekker effen op je lippen. He is een erg zacht , meegevend ding - en ongeveer net zo groot als mijn lippen , dus dat brengt handig aan. Eén 'lepeltje' is net genoeg voor één applicatie. 


(Zonder gloss. Net zo'n ding om bellen mee te blazen!)

- geur : De gloss ruikt net hetzelfde als de Light Kiss Lipsticks. Ik kan het niet thuisbrengen ... Maar het is in ieder geval geen irritant chemisch reukje.


- kleur : Ik heb hem in 62 Rose Gold , heb hem gekocht omdat ik even zonder gloss zat waar een gouden glimmertje in zit. Ik koop meestal gloss met een blauwe ondertoon maar wilde echt , echt , écht héél graag gouden lippen deze zomer. Deze geeft dus wel een klein gouden glimmertje , maar het effect is erg subtiel. De gloss is weinig gepigmenteerd en dat resulteert dus in bijna-naakte lipjes. Handig voor over lipstick !


feel : 

- gebruik : Hoe doorstaat deze gloss de glosstest ? Wel ...

1 : babbelen - Een telefoongesprek van 25 minuten is geen enkel probleem. Gloss zit nog perfect !

2 : drinken - Gaat nog net , maar dan moet je wel voorzichtig van je glas slurpen.

3 : eten - Dit overleeft hij niet. Al na een paar happen is de gloss compleet bye-bye.


- resultaat : Mooie volle , glimmende lippen met een waas van kleur. M'n lippen voelen niet plakkerig aan , al blijven mijn lange haren en maar al te graag in plakken.



Conclusie : Plus - Mooie gloss met een fijne applicator , voor als je iets subtiels en comfortabel wil. Min - Niet de meest gepigmenteerde gloss en hij blijft ook niet zo lang zitten. 




1 opmerking: