we zijn verhuisd naar joliette.be

2 juni 2009

NOTD : Essie , High Maintenance

Even een middernacht post. Ik kan helemaal niet slapen , haha. Te veel gestudeerd en te weinig gedaan , denk ik ... Of misschien gewoon het feit dat ik helemaal over-enthousiast ben nu ik de nieuwe collectie voor dit najaar van H&M heb gezien.
In ieder geval : dit waren mijn nagels vandaag. Omdat het zo zonnig is had ik zin in een felle outfit , dus neutrale nagels. 

(twee dunne laagjes , niet mijn gewoonlijke drie. wilde héél doorzichtig =p)

Dit is één van mijn favoriete 'mijn-nagels-maar-beter' lakjes. Hij blijft spijtig genoeg niet zo lang zitten als de meeste andere Essie lakjes , maar toch lang genoeg om een paar dagen geen omzien te hebben naar je nagels. Lekker handig , en compleet het tegenovergestelde van z'n naam (low maintenance , eerder !) , hihi.


8 opmerkingen:

 1. Heel netjes en verzorgd! Oeh die jasjes van H&M! En die witte/crèmekleurige cardigan...een mens zou zo al naar het najaar verlangen :p.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje! Jij hebt echt prachtige nagels

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie nagels! das grappig, die mollige vingertjes van je en dan die nagels die er zo uitsteken. Mooi verzorgd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Becky : Jaaaa , leuk hé ! =D Ik kan maar best beginnen sparen tegen dat dit allemaal in de winkel ligt , haha.

  @ missl : bedankt zeg <3

  @ Anoniem : Merci. Het is vooral een groot verschil : als ik korte nagels heb , heb ik echt kinderhandjes maar ben ondertussen al wel een volwassen vrouw. Met lange nagels is toch net iets eleganter én (belangrijker , voor mij) lijken mijn handen volwassener en ietsje langer =D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. OMIJNGOD mag ik jou nagels?
  echt heel mooi gedaan :)!

  ~ xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wel ze zijn in ieder geval beter dan de mijne! Kzou er meer tijd in moeten steken, ma bij mij breken ze rap af , weet dat er verzorgingsproducten zijn, maar welke is de beste? EN ben nogal lui vrees ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Sharon : Hihi ... Ik hou ze liever zelf =p

  @ Anoniem : binnenkort een artikel met mijn nagelverzorging gewoontes , speciaal voor jou ;D (snelle tipjes : vaseline , zachte nagellakremover en goede - Essie , OPI - lakjes die vrij zijn van schadelijke stoffen)

  BeantwoordenVerwijderen