we zijn verhuisd naar joliette.be

3 juni 2009

Soap Story : Lush , Chox Away Zeep

Naam zeep : Chox Away
Verkrijgbaar : Lush filialen en on-line
Prijs :  4.95 voor 100 g

Ik Lush. Er is een kleine Lush winkel hier in Antwerpen , en ik passeer het altijd als ik van mijn bus stap. Erg verleidelijk dus om er binnen te stappen en één van hun leuke producten te halen ... Rond Pasen kwamen ze met een limited edition lijn vol paaseitjes en -konijntjes (bruisballen) en ook een nieuwe zeep. Die moest ik dus proberen !

Wat Lush erover zegt : We hebben weer een nieuwe zeep en oh wat is hij zalig! Chocolade, pepermuntolie, zoete sinaasappelolie en een vleugje jasmijn. Om je vingers bij af te likken...

( Ik ben alvast blij met mij stukje zeep : het ziet er met zijn witte en bruine laagjes veel leuker uit dan de foto op de site , haha ... ) 

Wat is mijn ervaring : Zelf vind ik het een zalige geur (dezelfde als die van Mange Too massagebar en de Honey Trap lipbalsem) maar niet iedereen vind het even geslaagd. Mij moeder beweert er zelfs misselijk van te worden. Een zeepje dat je dus ofwel heel goed vindt ruiken , ofwel vind je dat het heel erg stinkt. Misschien dus beter even ruiken voor je het koopt ... Het is een erg zoete geur , een beetje een combinatie tussen een foodie & een bloemengeur. En daar wat munt bij ! Geweldig zeepje voor in de zomer , vind ik het. 
De zeep is niet zo mild als we van Lush gewoon zijn , maar hij is wel romig , schuimt goed en gaat superlang mee. 

En het beste is : Lush heeft besloten de Chox Away Zeep in het vaste assortiment te laten. Hoera !

2 opmerkingen:

 1. Klinkt wel een lekker geurtje.

  Ik heb nog iets iets gekocht bij Lush (shame on me) omdat het simpelweg te ver is voor mij en omdat ik sinds kort ook zelf ben begonnen met zeepjes maken.

  Moet je echt ook eens proberen is hel leuk en dan kies je de geur volledig zelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha , ja ... ga je schamen ... ;)
  Wat leuk dat je zelf zeep maakt ?! Ik heb het al wel eens overwogen , maar toen ik in mijn research tegenkwam hoe gevaarlijk het kan zijn ... brrr. Misschien toch maar niet !
  Wat dapper van je dat jij dat wel durft! Ben heel benieuwd naar je zeepjes =D

  BeantwoordenVerwijderen