we zijn verhuisd naar joliette.be

9 juni 2009

NOTD : OPI , Pinking of YouDit is de kleur van mijn nagels in de vorige post. Eén van mijn allereerste OPI lakjes - nog uit Parijs : Pinking of You. Het is een superschattig baby-barbie-roze en blijft superlang zitten. Deze heb ik al twee dagen aan en heb nog geen enkele chip.

6 opmerkingen:

 1. Dit is een lakje dat ik ook zou dragen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb deze besteld naar aanleiding van jouw foto's en heb hem gisteren opgedaan. Hij is wel iets roziger dan de foto's, jammer want ik wilde hem meer zoals jouw foto's hebben. Ik vind het meer zuurstokroze bij mij maar al bij al wel een leuk, vrolijk kleurtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Kim : Misschien het licht / de foto / uploaden met blogger ? Spijtig ! Gelukkig vind je hem nog wel leuk =)

  Ik draag deze lak zelf héél vaak - zit al ongeveer halverwege m'n flesje en hij begint een beetje stroever te worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Lisha: foto's geven altijd wel een vertekend beeld, ik had er rekening mee moeten houden maar maakt niet uit, hij is leuk genoeg.

  Amai, jij hebt al goed doorgesmeerd, een half flesje al :o Jammer dat hij stroever wordt, je wil natuurlijk wel alles opmaken. Miss moet je nagellakverdunner gebruiken...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Da's waar. Heb ik zelf ook al dikwijls ondervonden.

  Heb altijd een flesje nagellakverdunner bij de hand , maar het is nog niet zo erg dat ik het al nodig heb ofzo. Maar heb het lakje al heel dikwijls gebruikt (heb hem al bijna twee jaar fzo en is echt één van mijn favo's) en ja , als je het dikwijls open en dicht doet ... =)

  BeantwoordenVerwijderen