we zijn verhuisd naar joliette.be

30 juni 2009

Preview : Chanel , Herfst 2009 : Les Noirs Obscurs

Nee , dit is geen déjà-vu. Maar ik begrijp je verwarring : nog niet zo lang geleden kwam ik met een preview van de nieuwe herfstcollectie van Chanel getiteld 'Les Noirs'. Dit is een ... uh ... toevoeging , zeg maar. Les Noirs Obscurs is namelijk de nichecollectie van Peter Philips - Global Creative Director van Chanel. 
En of ze wat minder mainstream is ... Dan heb ik het niet over de mooie mascara , het yummy oogschaduw quad (Les Folies Noires) maar wél over de lipstick. Chanel komt nl. met drie Rouge Allure lipsticks met een zwarte ondertoon. Maniac is een zwart rood , Hysteria is een zwart aubergine en Obscure is een zwart bruin.

Zwart is dus écht een trend voor deze herfst. (We zagen het ook al bij de Style Black collectie van M.A.C.) Maar gaat het oog gedragen worden , vraag ik me af ...

2 opmerkingen:

 1. K vind het echt fantastisch. Want rode lippen durft iedereen, hiermee kan je echt opvallen :D. Spijtig dat ik zo'n bleke huid heb dat het niet bij mij past.

  Ik denk dat de meesten gewoon moeten wennen aan het idee. Of dacht je dat die lavendel lipsticks ook meteen een schot in de roos waren? :p Make-up mode evolueert altijd trager dan andere trends. Van de catwalk naar het straatbeeld duurt steevast langer. Afwachten dus...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja , misschien ... ben er wel een beetje bang van XD
  Maar als het een Chanel is , dan zullen er wel dames zijn die het dragen.

  Toch vind ik het veiliger om lavendel lipstick te dragen dan zwarte lipstick ,haha. Maar mss is het idd gewoon wennen ... !

  BeantwoordenVerwijderen