we zijn verhuisd naar joliette.be

1 juni 2009

Review : Biguine Legende Blush , 10003 Sissi


/ 5


prijs : € 11,90

verkrijgbaar : Inno Meir (Antwerpen)Ik vertelde jullie gisteren over het feit dat de Inno op de Meir een aantal nieuwe make-up merkjes heeft. Vandaag dus een eerste review =)


Wat belooft het ?

Op het web (geparafraseerd) : 

Biguine is gestart als kapper , maar is ook visagist. Hij heeft nu al even zijn eigen make-up lijn. De producten zijn ontwikkeld in de fabrieken van o.a. Lancôme , Chanel en Dior. Maar hij heeft geen grote reclamecampagnes en geen luxe verpakkingen ... Op die manier kan hij toch kwaliteit leveren tegen een zacht prijs. 


Wat doet het ?


look :

- verpakking : De verpakking is inderdaad erg basic , maar toch aantrekkelijk omdat alles doorzichtig is en je de make-up dus goed kan zien. Vind ik altijd leuk. Het is gebakken poeder , erg herkenbaar aan de bolle vorm en het gekrakkelde & gebarsten oppervlak.


- applicator : Er zit geen applicator bij de blush , maar ik heb mijn eigen penselen dus vind dit niet erg ...


- kleur : (10003 Sissi) De kleur is erg speciaal - in het doosje is hij een mengeling tussen mauve , oud-roze en heeft een blauwig glansje. Er zitten ook gouden aders in. Zo mooi ! Spijtig genoeg heb ik dit niet goed op foto kunnen krijgen.


(in het echt heeft hij dus een blauwe schijn en lijkt hij roziger)


feel : 

- gebruik : De blush is enorm gepigmenteerd en je moet dus maar één keertje losjes met je kwast over de blush gaan om al voldoende poeder te hebben. Gezien de grootte van de blush kom je hier denk ik heel je leven mee toe ! Hij brengt erg makkelijk aan en blend goed. 

- resultaat : In een oogwenk hebben je wangen een mooie kleur én glans , die nog eens heel de dag blijft. Conclusie : Hij heeft zich in één keer gepromoveerd tot mijn favoriete blush (meer nog dan Bourjois & Benefit) en ik wil hem nog in een aantal andere kleurtjes !


5 opmerkingen:

 1. voor een zachtje prijsje goede kwaliteit :D daar komt het op neer en dat kan ik volledig beamen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha , ja ... wij zal alvast lid van de fanclub , hé.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie blush! Ik ben benieuwd of ze dit merk bij mij in de buurt ook verkopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb niet meteen een Inno in de buurt, en met die examens echt geen tijd om ver te gaan shoppen :(

  BeantwoordenVerwijderen