we zijn verhuisd naar joliette.be

31 mei 2009

Stash Spotlight : mijn lavendel lipstick-tic


Een lezeres (Maaike) vroeg me of ik écht rondliep met paarse lippen. Wel ... Ik heb een tijdje geleden al een paar (1 & 2) LOTD's gehad met Heavenly van Rimmel. Die is echt paars. Hij is een hele tijd mijn favo lipstick geweest , maar nu het beter weer wordt heb ik meer zin in iets lichters. Dat wil echter niet zeggen dat ik geen voorliefde meer heb voor paars. Ik heb een erg bleke huid , met een koele ondertoon en kan goed paars dragen - wat een erg moeilijke kleur is. 
Sinds M.A.C. met Lavender Whip kwam , ben ik gefascineerd geraakt met lavendel lipstick. Sinds een paar weken ben ik ze dan ook beginnen kopen én dragen. Even al mijn paarsige lipsticks op een rijtje - van mauve naar lavendel (ik heb er natuurlijk meer , maar dit zijn degenen die ik dikwijls draag) :

Maybelline Watershine (de oude) 12 Rhum Cake 

Yves Rocher Luminelle Rouge Dragée , 67 Rose Galactique 

Nivea Colour Shine 62 Cinderella

NYX Round Lipstick 629 Power

Rimmel Lasting Finish 082 Heavenly

Cinderella , Power , Rose Galactique , Rhum Cake

Paars - of toch lipstick met een blauw tintje - is een leuke kleur om te dragen , omdat het altijd speciaal is. Maar ik let wel op : een 'frost' finish geeft al heel snel een bizar effect. Ik heb dus liefst een matte of creamy finish , maar die van Yves Rocher heeft een gouden glittertje , dus dat vond ik ook wel leuk ... 

Draag jij ook graag paars of mauve ? Wat is jouw favoriete lipstick met die kleur ? 7 opmerkingen:

 1. Die Maybelline is heel mooi! Ik zou het persoonlijk niet echt durven dragen, ik denk niet dat ik ermee zou staan :). Heb je ook lichte haren? Ik vind het echt wel passen bij mensen met lichte huid + lichte haren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind die van Maybelline en Rimmel wel mooi bij je staan. Vooral die watershine vind ik lekker zomers.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb zelf geen paarse lipsticks :D maar ze zien er wel leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt een leuke kleur die mij ook wel zou staan, want koude kleuren gaan me goed :-).

  Ik heb je trouwens getagged!! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Becky : Ja , ik heb lichte haren. Venetiaans blond , blijkbaar. Haha. Maar paars vind ik ook mooi bij mensen met donker haar. Vooral ook bij een donkere huid is het prachtig !

  @ Alice : De watershine is / was heerlijk. Hij is vernieuwd nu ... ik heb er al één getest en schrijf er deze week een artikel over =)

  @ Zefa : Zeker eens een keer proberen , dan ;D & Wat leuk! Het is een beetje off-topic maar ik laat geen kans voorbij gaan om m'n bling gsm te showen , haha XD Morgen !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. power, maar das ook de enige
  ik heb nu een lipstick tick maar moet sterk bijkopen; heb bijna nix! ;)

  BeantwoordenVerwijderen