we zijn verhuisd naar joliette.be

9 juli 2009

Joliette shopt : 10 dagen Kreta


1 - armband , €7 @ C&A

2 - shopper , €23 @ Accessorize
Ik wil deze tas zelf heel erg graag (ik ben 'n bag-a-holic , echt verschrikkelijk hard) maar heb hem nog niet gezien in de Accessorize in Antwerpen. Als je hem hebt gespot : let me know !
3 - kaftan , €39 @ Accessorize
Je hoort wel eens dat een kaftan enkel kan aan de rand van het zwembad of op het strand ... Pfeh. Onzin , natuurlijk. Het zou gewoon zonde zijn deze mooie kaftan de rest van het jaar te laten liggen - draag hem gewoon leuk over een jeans om te gaan shoppen. Beter nog , slaap erin - ga erin werken - ga erin trouwen (hij is wit!) ...
4 - tilby , €9 @ C&A
Oh, hoedjes ♥ Heb er zelf al veel te veel maar draag ze eigenlijk zo goed als nooit. Deze zomer wel dus , want echt iedereen is aan de hoed. God's gift to mankind voor bad hair days , en gewoon dé coolste manier om een beetje schaduw met je mee te dragen deze zomer. 
5 - gevlochten lederen riem , €39,90 @ Esprit

6 - Lip smacker 'Berry Heavenly' , €1,99 @ Boozyshop.nl

7 - Aqua Lily bodylotion €14 @ The Body Shop
Normaal gezien hou ik niet zo van lotions - ben meet een butter fanatic. Maar deze ruikt echt zooooo subliem lekker , pérfect voor de zomer , en omdat ze hem niet in een butter hadden moest ik natuurlijk deze fles. Dringt snel in , hydrateert goed en het fijne geurtje levert je gegarandeerd complimentjes op ! 
8 - Oogschaduw 'Turquoise Réséda' , €12,90 @ Yves Rocher
Turquoise oogschaduw is dé hit van deze zomer. Mijn persoonlijke favoriet is dit kleurtje , en het is nog erg goed gepigmenteerd ook ! Ben er helemaal weg van en neem hem zeker mee op vakantie. Aanrader dus. Ga er ééntje halen , vooruit ! 
totaal : €146,79

6 opmerkingen:

  1. oh ziet er erg mooi uit allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. DIe armband is echt super mooi.
    En die kleurtje ook allemaal super

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die armband en oogschaduw zijn mooi <3

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super leuk! Veel plezier op kreta!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ja , ik ben ook echt dol op aqua blauw deze dagen ... die oogschaduw is trouwens heel goed , moet ik één van de dagen eens een review over schrijven.

    @ Steffi : Wat leuk ! Ik maak er snel werk van !

    @ Eva : Mercitjes =D

    BeantwoordenVerwijderen