we zijn verhuisd naar joliette.be

29 juni 2009

Review : IsaDora , Eye Shadow Quartet

Wat vliegt de tijd. Vooral tijdens de vakantie , als het zonnetje schijnt en je absoluut niets te doen hebt dan op je rug in het gras luisteren naar je iPod. Het in ondertussen al wel even geleden dat ik jullie vertelde over een aantal nieuwe merken die hun weg hadden gevonden naar de Inno op de Meir. Eén van die merken is IsaDora , en daar heb ik toen een oogschaduw-palette van uitgeprobeerd. Hoog tijd dus om mijn bevindingen met jullie te delen ! 


/ 5


prijs : €16,95

verkrijgbaar : Inno (Meir - Antwerpen)Wat belooft het ?

site : " The micro-fine formulation gives a perfect result. Rich in pigmentation for a long-lasting effect. The colors can be combined in many ways to create a make-up for every occasion. FRAGRANCE FREE & CLINICALLY TESTED– for avoidance of allergic reactions."


Wat doet het ?


look :

- verpakking : De verpakking vind ik persoonlijk een beetje gedateerd. Het ziet er een beetje uit als de oude jaren '80 make-up van m'n moeder , hihi. Spreekt me dus niet echt aan ... Maar ik moet toegeven dat er maar weinig verpakkingen zo handig zijn als deze : de kleuren liggen uit elkaar (dus geen vermengingsgevaar) en het doosje opent & sluit érg makkelijk. Ik heb een hekel aan verpakkingen (zoals die van Wet 'n Wild) waar je een pincet voor nodig hebt om het doosje als met een koevoet open te breken. Deze heeft een knopje. Leuk.


- kleur : Ik heb palette 42 - Golden Sea. Vanaf 9 juli zit ik op Kreta (zie foto bovenaan). Nét dezelfde kleuren ♥ 

(koud beige - goud groen 

turquoise - Marokkaans blauw )


(geen basis + droog aangebracht)


feel : 

- gebruik : De oogschaduw brengt erg makkelijk aan en blendt goed. De schaduw is goed gepigmenteerd en blijft best lang zitten. Maar na een uurtje of vijf is het bal gedaan , dan moet je echt even bijwerken. 


Conclusie : Mooie , fijne oogschaduw met veel pigment. Niet de beste staying-power , maar zéker acceptabel voor z'n prijs. 

3 opmerkingen:

  1. ... vooral in het echt =)
    Ik <3 Griekenland.

    Heb er al een paar keer een look mee gecreëerd - er zijn veel mogelijkheden , ziet er altijd lekker anders uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ziet er erg mooi uit!! leuke opvallende kleurtjes en de prijs valt erg goed mee

    BeantwoordenVerwijderen