we zijn verhuisd naar joliette.be

24 juli 2009

hotel HORROR producten


Als je op hotel gaat neem je best je eigen verzorgingsspullen mee - tenzij je naar een superdeluxe retechique hotel gaat ofzo. En zelfs dan weet je maar nooit met wat voor hotel-producten je te maken krijgt. 
Overlaatst heb ik nog massaal flesjes shampoo , body lotion en badschuim meegenomen uit het Sofitel van Tunesië - erg goede producten die allemaal hemels lekker ruiken. Maar afgelopen week ... hm. Niet echt geweldig op het gebied van hotel-cosmetica. Je had keuze uit een handzeepje , een shampoo en een badshuim. Gelukkig had ik een Lush-zeepje bij of ik had wel erg creatief moeten douchen. Conditioner was er dus ook niet bij , en de shampoo was extreem uitdrogend. Resultaat : heel de dag in je haar krabben alsof je onder de beestjes zit. 


En wie herinnert zich nog mijn artikel over de verschrikkelijke watjes van Dokter (dokter wie ? dokter wat ?) ? Ze lijken me te achtervolgen , want op hotel lagen diezelfde monstertjes weer op me te wachten. Het waren en drie. Per dag. Ik gebruik er gemiddeld 5 (1 voor ogen , 2 voor gezicht , 1 voor toner) dus kwam hier de avond niet mee door. Om dan nog maar te zwijgen van de massale aanval van pluche. Resultaat : heel de avond aan m'n gezicht krabben van de pluizige kieteligheid.
Conclusie : neem je eigen spullen mee op hotel , of je krabt jezelf te pletter. 

Omdat ik er toch niet aan kon weerstaan nagellak op te doen , had ik natuurlijk ook een nagellakremover nodig. In het supermarktje van het hotel was er ééntje te vinden - kostte maar €1 dus vond ik wel goed. Tot ik het flesje open draaide. O.M.G. Wat een stank ! De dampen pakten echt op mijn adem en ik moest op het terras gaan staan om geen tranende ogen te krijgen of van m'n stokje te gaan van de dampen ... M'n nagellak ging er wél vlotjes af - wat wil je , deze 'solvente' was sterk genoeg om een lijk in op te lossen. Heb het flesje niet mee naar huis genomen en braafjes op de kaptafel laten staan. Hopelijk is er een poetsvrouw goed mee.

En voor wie het zich afvraagt : dat kleine gele potje is een kuipje citroensap. Had het meegepikt van het ontbijtbuffet om m'n nagels mee te bleken. Werkte voor geen meter - logisch , want het is natuurlijk maar concentraat. De zeepjes heb ik wél meegenomen. Altijd fijn om in de ondergoedlade te moffelen. 

Heb jij ook al slechte of juist goede ervaringen met hotel producten ? En maak jij er een gewoonte van om dingen mee naar huis te smokkelen ?

3 opmerkingen:

 1. Inderdaad, best je eigen vertrouwde spullen meenemen... Zo waste ik mijn haren eens met een hotelshampoo en kreeg per ongeluk wat in m'n oog. Helse pijnen (dat blééf maar prikken, zeker voor een uur :/), veel tranen en een knalrood, bloeddoorlopend oog waren het resultaat... én onontwarbare haren :p! Die gewone handzeepjes neem ik wel altijd mee naar huis :).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als de poetsvrouw Hamster net zo graga zag als ons... Dan denk ik da die Solvente nog van pas kan komen, als je begrijpt wat ik bedoel ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Becky : Haha , ohnee ... Kan me zoooo hard verplaatsen in dat verhaal , stomme goedkope prikshampoo =o

  @Nini : Muahaha ... Maar zus , iedereen ziet hamster toch graag (vooral hijzelf) ?!

  BeantwoordenVerwijderen