we zijn verhuisd naar joliette.be

22 juli 2009

NOTD : Gosh , 527 Diva


De term 'Nail of the Day' is een beetje misplaatst want dit waren m'n nagels een paar dagen geleden op Kreta. Ik had helemaal geen nagellak bij , wilde er een puur-natuur weekje van maken. Maaarrrr dat werkte dus niet zo goed. Nini had twee lakjes bij , waaronder deze Diva van Gosh. Normaal gezien zou ik zoiets nooit dragen wegens te opzichtig ennuh ... tjah ... té diva. Maar eens ik hem op had vond ik hem supermooi. 

De lak brengt makkelijk aan en dekt als latex-verf : had maar één laagje nodig.  Eén laagje ! Omg , liefde Ik zou direct een paar flesjes Gosh lak kopen , maar de kleuren staan me nooit aan. Vind ze altijd net-niet , weetjewel. Misschien toch maar eens gokje wagen ?
 
Hier zie je de finish duidelijker.

10 opmerkingen:

 1. SOrry dat ik het zo zeg maar euh .. Ik vind je nagels er griezelig uitzien met die lak.

  En niet omdat ik een serieuze nagelbijter ben en dat ik uit jaloezie wil dat je ze afknipt maar eerlijk gezegd vind ik ze nu ook een tikje te lang. ( weegt mee in het griezelgehalte, doet me wat denken aan alle Disneyheksen :p) Zeker je pink OMG :D Kan je daar nog effectief dingen mee DOEN? :D

  Kan ook aan de foto liggen natuurlijk :)

  De lengte vanbij je Herome review vind ik perfect.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha , omg ... een Disney heks XD
  Ja , ik denk dat het de foto is en de lak - die metallic finish maakt m'n nagels optisch langer en dunner. Ik héb ze gevijld voor ik op vakantie ging.

  Heb tot nu toe nog geen last om dingen te doen - maar er zouden wel een paar mm af kunnen , ja ... Vind het alleen zo zonde om nog meer te vijlen. Heb schrik dat ik dan gewoon terug kinderhandjes ga hebben =p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja dat van die kinderhandjes klopt wel :) Mijn nagels zijn zo kort dat ik soms ook denk ' Aaah, 8-jarigenhandjes'

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh , ik vind korte nagels soms echt heel mooi - het is ook hip nu. Maar mijn handen zijn serieus even groot als de handjes van het kindje van 7 waar ik op babysit. En dat is zo'n stom zicht bij iemand van 23 , hé. Daarom wil ik m'n lange nagels ! =)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. aaah, wat lief! Joliette loves me :p

  Ik eis van nu af aan dat mijn make-up dat ook tegen mij zegt (allez, met mijn naam dan :p)

  Héle mooie kleur, echt iets voor mij :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heb al vaak in Kruidvat naar dat lakje staan kijken, vind het best mooi. Ga het nog eens bekijken morgen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ha, die heb ik ook. Maar 't is eigenlijk een miskoop, vind niet dat de kleur echt bij mij past... bij jou lijkt die precies mooier dan bij mij :p. Over't algemeen ben ik wel tevreden met de kwaliteit van de nagellak van Gosh. Spijtig dat ze inderdaad nogal een beperkt aanbod hebben qua (mooie) kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Glamourista : Doen ze dat nooit ? Wat raar ! ;D

  @ Kim : Jij bent echt ineens nagellak verslaafd hé =p

  @ Becky : Hihi , merci ... Normaal gezien ook geen kleur voor mij hoor - 't is dan ook eentje van Nini. Ja , spijtig he ! Ik weet niet hoe ze het doen , die kleuren ...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik had dit lakje toevallig gekocht in het kruidvat, het lag in het '3 voor €5' bakje, waar ik meestal wel iets uitkies :) Ik vind het ook een supermooi kleurtje, was er aangenaam van verrast en het schijnt ook verschillende kleurtjes vind ik, dan bruin, dan paars, ..
  Mijn nagels zijn evenlang als die van jou, krijg jij ook zo vaak de vraag 'oh wauw, zijn dat jou echte nagels?' :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @ Evelien : Ja , dat krijg ik ook wel eens - hihi. Wat goed van jou om die daar te vinden , joh =D Ik <3 afprijsbakken (maar dat had je ondertussen mss al door)

  BeantwoordenVerwijderen