we zijn verhuisd naar joliette.be

9 mei 2009

Weekend round-up

Nieuws 

Reviews
How-to's

♥ krullen met een stijltang (door Nini)

LOTD's
Wishlist

Nieuw ! Maybelline Pulse Perfection mascara


Maybelline komt iedere week wel met een nieuwe mascara , zo lijkt het. Zo ontdekte ik gisteren dat ze nog maar eens met een nieuw modelletje komen , deze keer wordt het een vibrerende mascara. Lancôme en Estée Lauder hebben er al één in hun collectie , maar zijn natuurlijk een béétje -ahem- duurder. Dus dit is goed nieuws voor ons , meisjes on a budget.

Waarom een vibrerende mascara ? Wel , het scheidt de wimpertje heel goed , geeft elke wimper een laagje mascara (je hoeft dus niet meer als een gek te gaan zigzaggen) en dat zonder klonters ! 
Maybelline belooft ons dat de mascara 7.000 vibraties per minuut (!) zou halen en dat de batterij minsten 130 applicaties meegaat. Honderddertig applicaties ofwel vier maanden ! Tegen dan is je mascara toch al op , perfect dus.

Hij komt in Amerika uit tegen juli , dus bij ons misschien ietsje later. Ik schat dat hi zo rond de €12 à €14 zal gaan kosten.

8 mei 2009

Nieuw ! Marc Jacobs komt met nieuw parfum


( Het model op de reclamefoto is Karlie Kloss. ) 

Wie kent Daisy niet , het heerlijke en onschuldige parfum van Marc Jacobs. We zaten allemaal te wachten op een tweede geurtje , en het komt er aan ! Daisy krijgt gezelschap van Lola , het stoute zusje en echt wel Daisy's tegenpool. 

De noten beloven alvast een mooie geur , want er zit allerlei lekkers in verwerkt : peper , pompelmoes , rozen , geranium , musk en vanille ... Dat maakt natuurlijk een veel warmer en sexier geurtje dan het mooie Daisy. 

 ( Ik vind het flacon in ieder geval al prachtig ! ) 

Komt in augustus uit in de VS , en in september in de rest van de wereld. 

Nieuw ! GOSH Golden Glamour


Deze zomer gaat GOSH voor golden glamour. Er komt een gouden (Gold Digger) oogschaduwtrio , een gouden eyeliner en - mijn favoriet - een gouden nagellak! Hoe bling. Voor alles is er ook een zilveren (Silver Fox) alternatief. Natuurlijk is de welbekende grote bronzer ook terug. Niet dat die van vorig jaar al op was ... !


Wat vind jij ervan ? Mooi ? Saai ?

7 mei 2009

Nieuw ! Poo Pourri ... really ?


"Spritz the bowl before you go and no one else will ever know !

Altijd genant : naar de grote wc moeten op het werk , of bij die ene 'vriendin' ("Keep your friends close , and your enemies closer.") of - oh horror - bij je nieuwe vriendje! Vrees niet , onze vrienden de Amerikanen hebben er - hoe kan het ook anders - iets op gevonden. Ik stel voor : Poo Pourri.

Een nieuw parfum ? Uh ... nee. Een luchtverfrisser ? Warmer. Het is een parfum dat je in de pot spuit , op het wateroppervlak. Dat doe je alvorens je jouw derrière op de toilet plaatst. Het laagje parfum (het is eigenlijk vooral etherische olie) zal 'alles wat in het water komt' opvangen en ontgeuren. Jawel. Pure alchemie , als je het mij vraagt !

Wat vind jij van deze uitvinding ? Geniaal ? Debiel ? ... ?

Panporn : Candy Kisses , French Vanilla Kiss

Ik schreef al eerder over deze balsem , maar even een bewijs dat ik er verschrikkelijk verslaafd aan ben : al na twee weken heb ik de bodem geraakt ! Hij is niet duur , dus erg is het niet. Zo lekker !

Wishlist : Elizabeth Arden , 8h cream (special edition)



Oh , wat een leuke verpakking ... Mijn inner hippy doet vreugdedansjes telkens ik deze potjes ziet verschijnen op het net. De 8hour cream is zo goed , en gaat zo lang mee , dat ik me deze kleine finaciële uitspatting wel kan verantwoorden. Ik wil ! 

6 mei 2009

Review : wattenschijfjes van 'Dokter'


0/5

(Niet meteen een aantrekkelijke verpakking ...)

Misschien een vreemd onderwerp voor een review - maar deze watten , goh ... daar moet ik het gewoon even over hebben !

Nee , de titel is niet inclompleet ofzo , de wattenschijfjes zijn écht van het merk 'Dokter'. Dokter wie of Dokter wat wordt er gewoon niet bij gezegd , haha ! Ik had bij het kopen van deze wattenschijfjes al een beetje een slecht gevoel maar het waren de enige die ze hadden in de Express-Carrefour om de hoek. 

Ik heb geen zin om aan deze prulwatten een hele review te wijden want ik kan er héél kort over zijn : het is rommel en je moet het niet kopen. Gewoon afvoeren die handel. Bah! 

(Op zich mooi ... niet ?)

Ik gebruikte ze om mijn nagellak te verwijderen en man , je hoeft de schijfjes nog maar aan te kijken en ze gaan al helemaal opwatten. Pluisjes overal ! In plaats van mijn nagellak te verwijderen , zaaide het een heel gazon van witte pluis over mijn nagels. Ik heb moeten schrobben om alles er een beetje af te krijgen ... 

(Als je goed kijkt zie je nog pluis aan m'n nagels hangen!)

Conclusie : Als je het tegenkomt in de rekken , gewoon negeren. Of gillend wegrennen , dat is ook altijd een optie ... 

How-To: Krullen met een stijltang


Hallo allemaal, dit is zooooooo spannend. Mijn aller eerste blogberichtje, yey !!!!
Maar dus krullen met een stijltang. Toen ik er eerst aan wou beginnen leek het onmogelijk, maar de aanhouder wint na een paar keertjes proberen met mijn stijltang die nog niet zo warm stond lukte het. Hoe begin je eraan wel.... Laat ik er maar meteen een 'how-to' van maken. Ik zal met genummerde stapjes werken, dat is misschien wat makkelijker.
  1. Je zorgt dat je haar helemaal droog is. Je kamt eens goed door je haar, je moet wel zorgen dat echt alle knopen eruit zijn
  2. Je brengt een beschermend product aan (mijn advies : L'oréal studio hot straight, dat is een roze busje met een vreemde dop. Klein nadeel, ze verkopen hem niet overal) Zo'n beschermend product is een Must, zonder gaat je haar dood. En dat is toch niet wat we willen.
  3. Je steekt de stekker van je stijltang in het stopcontact en zet hem aan ( hoe, dat hangt van stijltang tot stijltang af.)Je zet hem nog niet te warm, ik kan niet precies een stand zeggen omdat dat ook van stijltang tot stijltang verschilt.
  4. Wanneer je stijltang warm genoeg is kan je beginnen (Als het je eerste keer is, en je wil nog niet meteen je kapsel verpesten kan je wat oefenen met een stijltang op een lagere stand. Als je er dan nog niets van kunt kan je misschien aan iemand vragen om te helpen, net zoals ik Joliette geholpen heb. Iemand anders haar haar krullen is veel makkelijker dan dat van jezelf.)Je neemt een lok haar. (Neem niet teveel want dat gaat niet, hoeveel je kan nemen hangt van je haartype af en zal je moeten ondervinden als je eenmaal begint.)
  5. Je neemt een lok haar. (Neem niet teveel want dat gaat niet, hoeveel je kan nemen hangt van je haartype af en zal je moeten ondervinden als je eenmaal begint.) 
  6. Je zet je stijltang ongeveer in het midden van de lok.
  7. Je draait je stijltang 1 maal om z'n as, totdat het stukje haar dat daarnet naar benede stak, terug naar beneden steekt. (Pas op dat je je hoofd niet raakt , dit is HEET!)
  8. je houdt je stijltang goed vast en zorgt ervoor dat ze niet wegschuift of openklikt.
  9. Je houdt het kleine stukje van de lok daat naar beneden steekt goed vast, trek dan rustig je stijltang omlaag. Als ook het kleine stukje erdoor is geweest laat je los.
  10. Soms kan het dat nu je haar nog niet zo erg krult, maar geen nood dan herhaal je gewoon alles terug vanaf 6.

Als je klaar bent en alles is gekruld dan kan je best afwerken meet een haarspray, zodat je haar in model blijft. Ook alles afwerken met een speld is leuk. Speldjes hoeven niet persé duur te zijn, de mijne komen van de H&M en kosten maar €3.90. Allesins, ik wens je veel plezier met je krullen!!!



Off Topic (kleine update) (2)

Vandaag lijkt een stille dag te zijn geweest , maar schijn bedriegt ... Vandaag was een dag van veranderingen. Of zal ik zeggen verbeteringen ? Hoe dan ook , ik heb nieuws dat ik je echt nu moet vertellen - ik wilde wachten tot morgen maar ik kan niet , haha.

Deze middag was mijn jongste zus , Nini , mijn haar aan het krullen met een stijltang. Ja. Met een stijltang. Het kind is een genie. We waren lekker aan het kwebbelen over make-up en cosmetica , en zij was mij aan het uitleggen wat ik moest gebruiken voor mijn haar enzo ... compleet Chinees voor mij. Dus ik dacht hey , zij zou ook een beauty blog moeten hebben. 
Ik kon natuurlijk mijn mond niet houden over mijn eigen blog (ja , ik ben niet zo heel goed in incognito zijn ...) en van het één kwam het ander. Dus. Om het kort te houden ... 

Introducing :
(Tjah , ze heeft een beetje een andere stijl dan mij ... =p)

Helemaal nieuw in het blog-wereldje , dus geef ze een dikke knuffel en wat tijd om haar weg te vinden tussen alle knopjes , links en instellingen! 

Welkom , zus ♥ ! 


LOTD : Heavenly (1)

Ik heb een nieuwe lipstick gekocht en ben er echt zoooo verliefd op ... Hij is paars. Echt paars paars paars , de kleur van pakweg violetsnoepjes. Paars dus. En ja , dat is even wennen. 
Vandaag speel ik liever of safe(r) - ik heb vandaag veel contact met mensen die niet zo van make-up houden , dus waarschijnlijk al helemaal niet van knalpaarse lipstick - dus combineer hem met een mooi roze glossje. 

Gebruikt :
- Rimmel Lasting Finish , 082 Heavenly
- Bourjois Effet 3D , 46 Rose Lyric

5 mei 2009

Nieuw ! Audrey Tautou voor Chanel n°5


Vandaag is het 5 mei , en jullie weten wat dit betekent ... De nieuwe reclamefilm van Chanel n°5 met Audrey Tautou is errrr !!! De regisseur is Jeunet , de man achter Le Fabuleux Destin D'Amélie Poulain - de mooie Franse film met Audrey in de hoofdrol. Ik was echt héél benieuwd wat de man zou maken voor Chanel ...

Eerder schreef ik al over de making-of , en kon je hem op mijn blog bekijken , maar vanaf deze ochtend is dus de hele reclamefilm te bekijken op de officiële Chanel site. 

Bekijk hem hier , en laat me gerust weten wat je vindt ! (Zelf ben ik er ook nog niet uit ...)

LOTD : Nude lipjes (1)


Vandaag naar een spreker gaan luisteren (en geen interessante ... bah!). Ik wil zo min mogelijk de aandacht trekken dus : nude lipjes. 

Gebruikt : 
- Lipstick : L'Oréal Color Riche , 235 Nude
- Glossje : Nivea Beauté Volume Shine Wonderful , 4 Rosy

4 mei 2009

Nieuw ! Manish Arora voor Nivea & Swatch

Een tijd geleden lanceerde M.A.C. een collectie in samenwerking met de Indiase designer Manish Arora , bekend om zijn vreemde en kleurrijke creaties voor de catwalk. M.I.A. zweert bij de ontwerper , en ook Katy Perry huppelde onlangs vrolijk over het podium in Manish Arora.

De man is een bezige bij want vandaag al , liggen er twee uiteenlopende samenwerkingen met hem in de winkels : horloges van Swatch , en crème van Nivea Soft ! 


Goed voor hem , maar ook voor ons natuurlijk. Want ik weet niet wat jij , maar ik word behoorlijk vrolijk van Arora's eclectische prints en kleurtjes. Doe mij maar zo'n horloge ! 
Zoooo lief , met al die kleine hartjes ! 
Een must-have voor deze zomer ...

Review : Herôme , Nail Growth Explosion (deel 1)

Dit is deel 1 van de review. De rest volgt over 14 dagen , want zo lang duurt de 'kuur'. Tot da deze voorbij is kan ik natuurlijk geen eindconclusie maken ...



prijs : rond € 13

verkrijgbaar :  o.a. bij Inno en Kruidvat


Wat belooft het ?

- verpakking : "Zichtbaar langere en mooiere nagels binnen 14 dagen ! Dit serum bevat krachtige aminozuren voor een diepgaande werking op de nagelgroei. Dovenetelextract is rijk aan silicium welke een belangrijke rol speelt in de opbouw van sterke nagels.

Gebruiksaanwijzing : Reinig de nagels met Herôme Caring Nail Polish Remover. Breng per nagel 1 druppel aan , in een kuur van 14 dagen."


Wat doet het ?


look :

- verpakking : Het is een erg klein flacon , 2 cm dik en maar 7 cm lang (dop meegerekend!). Ik weet niet wat jij , maar ik vind dit behoorlijk klein voor € 13 ! Soit. Misschien is het wel een wondermiddel. We zullen zien !


- applicator : De dop heeft een grappige 'knop' wat de druppelteller blijkt te zijn. Als je erop drukt komt er een druppel uit het glazen buisje , of dat zou toch moeten. Een ouderwetse druppelteller werkt toch beter , hoor. Maar het is wel mooi vorm gegeven.


(Hier zie je mijn nagels de dag voor ik begon

met de kuur.)

- geur : Ah! Frambozen! Als ik het serum heb opgebracht ruiken mijn nagels lekker zomers naar verse framboosjes , lekker ! Geen chemisch geurtje dus , wat een pluspunt! 


- kleur : De vloeistof is roze-paars maar geeft geen enkele kleur aan je nagel (zolang deze kuur duurt moet ik noodgedwongen nagellak-loos door het leven).


- consistentie : Het serum is erg lopend , en doet wat olieachtig aan qua structuur. Wel belangrijk : in de formule zit formaldehyde! Dit kan gele vlekken veroorzaken op nagels ... Gelukkig trekt het snel in !


feel : 

- gebruik : Zoals ik al zei is de druppelteller niet de meest gebruiksvriendelijke op de markt , maar ik slaag er toch in op elke nagel netjes één druppel te zetten. Ik wrijf het spul uit over m'n nagel en nagelriem (dit staat niet op de verpakking , maar ik neem aan dat het zo moet. Die druppel in het midden van je nagel kan niet veel doen , volgens mij ...) en het trekt behoorlijk snel in. 


- resultaat : Ik gebruik het spul al sinds gisteren en so far so good. Geen vlekken , geen breuken of gespleten nagels ... We zullen zien hoe het gaat ! Ik laat jullie in de loop van de week wel weten hoe mijn nagels het doen!


Huidige nagellengte (linker-wijsvinger) : 1 cm , 2 mm